Anadolubank’tan Sabit Faizli İhtiyaç Kredisi!

Anadolubank, tüm ihtiyaç durumları için sabit faizli ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Anadolubank ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,50 olup, sabittir. Tüm vadelerdeki kredi ödemelerinde faiz oranları aynı olmaktadır. Maksimum vade süresi ise 48 olarak belirlenmiştir.

İhtiyaç kredisi başvurusunda banka kefil istemektedir. Ayrıca bireylerin Kredi Hayat Sigortası kredi vadesi ve kredi miktarı ile uygun olarak yaptırılmaktadır. Bunlara ek olarak bireylerin kimlik cüzdanlarını, gelir dokümanlarını ve ipotekli ihtiyaç kredisinden yararlanacak bireylerin ise gayrimenkulün tapu fotokopisini getirmeleri gerekmektedir.

36 ay vadeli 10 bin Türk Lirası değerinde Anadolubank ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen bireylerin aylık kredisi ödemesi 379,84 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Uygulanan faiz ise sabit olup, yüzde 1,50’dir. Kredi tutarının binde beşi kadar kredi tahsis ücreti yani dosya masrafları için ücret tahsil edilir. 10 bin Türk Lirası için kredi tahsis ücreti 50 Türk Lirasına denk gelmektedir. Bu ücret müşterilerden bir kez tahsil edilmektedir. Başvurular yalnızca banka şubelerinden gerçekleşmektedir. Bireylerin şubeye gitmeleri, giderken yanlarına bankanın talep ettiği belgeleri getirmeleri gerekmektedir. Belgeleri yanlarına alarak başvuru için giden bireylerin finansman alma süreçleri daha hızlı gerçekleşmektedir.

Anadolubank ihtiyaç kredisi faiz oranları 04.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://isube.anadolubank.com.tr/ibanking/open.html?firstPage=INDIVIDUAL_LOAN_RATES.js&loginPage=WEB_PAGE_LOGIN.guiml&language=tr

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.