Ayda 92 TL Ödeme ile İmzasız ve Belgesiz Anında Kredi Türkiye İş’ten!

Türkiye İş Bankası, anında başvuru imkanı ile 25 bin Türk Lirasına kadar 48 ay vadeli ödeme planı ile kredi kampanyası düzenledi.

Anında ihtiyaç kredisi sunan banka, yüzde 1,42’den başlayan faiz oranları ile müşterilerine uygun ödeme planları hazırlıyor. İhtiyaç kredisi faiz oranları müşterilerin kredi geri ödemelerinde sigorta yaptırmalarına ya da sigorta yaptırmamalarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Kredi geri ödemelerinde sigorta yaptıran müşterilerine aylık yüzde 1,42 oranında faiz uygulayan banka, yaptırmayanlar için ise aylık yüzde 1,47 oranında faiz uygulamaktadır.

Türkiye İş Bankası anında ihtiyaç kredisi başvuruları bankanın mobil uygulaması ile internet şubesinden yapılmaktadır. Ancak isteyen müşterileri düzenlenen kredi kampanyasından yararlanmak için banka şubelerini ziyarette bulunabilmektedirler.

Anında kredi başvurusunun onaylanması durumunda banka müşterilerinin hesaplarına finansmanları anında yatırmaktadır. Kredi onayında bireylerin banka şubelerine gitmelerine gerek kalmamaktadır.

3.000 TL Anında İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı

Türkiye İş Bankası’nın düzenlediği kredi kampanyası kapsamında 48 ay vadeli ödeme planı ile sigorta yaptırmadan 3 bin Türk Lirası tutarında finansman alan bireylerin aylık kredi ödemesi 93,17 Türk Lirası olurken, sigorta yaptırıp aynı kredi tutarının alınması durumunda aylık kredi ödemesi 92,01 Türk Lirası olmaktadır.  Geri ödenecek toplam tutarlar ise sırası ile 4 bin 472,08 Türk Lirası ile 4 bin 416,42 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Banka ayrıca kredi dosya masrafları için de kredi tutarının binde beşi kadar kredi tahsis ücreti tahsil etmektedir. 3 bin Türk Lirası için kredi tahsis ücreti 15 Türk Lirası olarak hesaplanıp, bu ücret sadece bir kez alınmaktadır. Sigorta ödemeleri ise kişiden kişiye göre değişiklik gösterip, her yıl yenilenmesi gerekmektedir.

Türkiye İş Bankası anında ihtiyaç kredisi faiz oranları 7 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/aninda-kredi/Sayfalar/aninda-kredi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.