Anında 40.000 TL Taşıt Kredisi Başvurusu Ziraat Bankası’ndan!

Ziraat Bankası, hem yeni hem de ikinci el otomobiller için 48 ay vadeye kadar uzanan ödeme planları ve uygun faiz oranları ile müşterilerine taşıt kredisi sunuyor.

Ziraat Bankası taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,22 olup, sabittir. Faiz oranları taşıt kredisi ödeme planı süresi ve kişilerin aldıkları kredi tutarına göre değişiklik göstermemektedir.

İkinci el araçların satın alımlarında kullanılan taşıt kredisinde sadece 5 yaşına kadar kredi veren banka, satın alınan aracı rehin almaktadır. Aracın üzerine ipotek tesisi konulur ve ipotek ödemeler bittiğinde kalkmaktadır.

Kredi kullanımında hayat sigortası ile Kasko yapılmasını zorunlu tutan banka aynı zamanda çeşitli başvuru kanalı imkanı da sağlamaktadır. Bunlar; bankanın internet sitesi ve internet şubesi, mobil şubesi, çağrı merkezi ve atm’leri ile birlikte şubeleridir.

Anında taşıt kredisi başvurusunda kredinin onaylanması halinde bireylerin banka şubelerinde gitmeleri, gerekli belgeleri getirmeleri, krediye ilişkin evrakları imzalamaları gerekmektedir. İstenilen belgeler ise şunlardır; nüfus cüzdanı ya da ehliyet fotokopisi, gelir belgesi, taşıta ait belgeler ve gerekli görülmesi halinde talep edilen ek belgelerdir.

40.000 TL Taşıt Kredisi

48 ay vadeli 40 bin TL tutarında taşıt kredisi alınması halinde ayda yüzde 1,22 faiz oranı ile ödenmesi gereken kredi taksit tutarı bin 165,99 Türk Lirası olmaktadır. Geriye ödenecek toplam kredi tutarı ise 55 bin 967,51 Türk Lirası olmaktadır. Yapılan taşıt kredisi dosya masrafları için kredi tutarının en fazla yüzde 0,5’i kadar kredi tahsis ücreti alınmaktadır. 40 bin TL için alınan tahsis ücreti ise 200 TL’ye tekabül etmektedir.

Ziraat Bankası  taşıt kredisi faiz oranları 25 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.ziraatbank.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.