Anında İhtiyaç Kredisi Odeabank’tan!

Uzun ve uygun ödeme planları ile anında ihtiyaç kredisi sunan Odeabank, müşterilerinin nakit ihtiyaçları için onlara destek oluyor, onların yanında oluyor.

Odeabank ihtiyaç kredisi başvuruları çeşitli kanallar ile sağlanıyor. Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu, mobil ve internet şubesi ile ihtiyaç kredisi başvuru yanında, sadece nüfus cüzdanı ile şubelerden gerçekleştirilen başvurular olmak üzere çeşitli sayıda imkan verilmektedir. SMS ile başvurularda 8444 numaralı hatta bireylerin büyük harflerle ilk olarak NAKIT,sonrasında T.C. kimlik numaralarını birer boşluk ile yazmaları, sonrasında da göndermeleri gerekmektedir. Banka başvuruları değerlendirip, müşterilerine geri dönüş yapmaktadır.

Odeabank anında ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,29’dan yüzde 1,79’a kadar değişerek artmaktadır. Faiz oranları müşterilerinin kredi notlarına göre farklılık göstermektedir. Kredi notu ne kadar fazla ise bir o kadar daha düşük faizli ihtiyaç kredisinden yararlanılmaktadır. Kredi notunun yüksek olması için borcunuzun olmaması, önceki dönemlerde kredi ödemelerini düzenli yapmış olmanız, ödemelerde aksama olmamış olması gerekmektedir.

Örneğin; 48 ay vadeli alınan 10 bin Türk Lirası için kredi hem yüzde 1,29 hem de yüzde 1,39 oranında faiz uygulanmaktadır. Yüzde 1,29 faiz oranı ile aylık kredi taksidi 297 Türk Lirası olurken, yüzde 1,39 faiz oranı ile aylık ödeme 304 Türk Lirası olmaktadır.

Odeabank ihtiyaç kredisi faiz oranları 09.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.