Ziraat’ten Hemen Onaylanan 12.500 TL İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı!

Türkiye’nin en çok kredi veren bankası unvanına sahip olan ve aynı zamanda bir kamu bankası olan Ziraat Bankası, nakit problemlerinizi çözüme kavuşturabilmek adına oldukça avantajlı bir ihtiyaç kredisi kampanyasına imza atıyor.

Ziraat Bankası 48 aya kadar taksitlendirilebilen bir ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor. Sağlık masrafları, eğitim harcamaları, dekorasyon masrafları, tadilat masrafları, beyaz eşya alışverişi, mobilya alışverişi, tatil masrafları, teknolojik ürün alışverişi, taşınma masrafları, borç kapatmak için nakit desteği gibi konularda ihtiyaç duyduğunuz nakdi düşük faiz oranları eşliğinde sunan banka, ödeme planı oluştururken de bütçenizi yormadan, gelir durumunuza göre yapabileceğiniz bir ödeme planı oluşturuyor.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu aşamasında kefil talebinde bulunmuyor. Banka kredi notu yeterli, düzenli bir işe ve düzenli bir gelir durumuna sahip olan vatandaşlara özel kullandırdığı ihtiyaç kredisi ürünü sayesinde tüm nakit problemlerinin çözüme kavuşturulmasına olanak sağlyıor.

Ziraat Bankası’nın size en yakın şubesine yanınızda nüfus cüzdanınız ya da kimlik belgeniz, gelir durumunuzu gösteren belge ve ikâmet adresinizi gösteren belge ile birlikte giderek ihtiyaç kredisi başvurusu yapabileceğiniz gibi; aynı zamanda Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden, Ziraat Bankası’nın mobil bankacılık uygulaması üzerinden ve Ziraat Bankası’na ait ATM’ler üzerinden de hızlı ve pratik bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası 12.500 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Ziraat Bankası’ndan çekeceğiniz 12 bin 500 Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 48 ay vade seçeneği eşliğinde bir ödeme planı talep ederseniz, banka aylık yüzde 1,32 oranında faiz uygulaması yapıyor. Bu faiz oranı eşliğinde 48 ay vade seçeneği için yapacağınız aylık taksit ödemesi 373,80 Türk Lirası olurken, toplam geri ödeme miktarı da 17 bin 942,4 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 6 Mayıs 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/genel-ihtiyaclar/tuketici-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.