Anında Onaylı İhtiyaç Kredisi Türkiye İş Bankası’ndan!

Türkiye’de yaygın bir şube ağına sahip olan Türkiye İş Bankası, müşterilerinin anında başvuru yapabileceği ve tüm ihtiyaçlarını hemen karşılayabileceği Anında İhtiyaç Kredisi kampanyası düzenledi.

İşCep ve internet şubesi ile anında ihtiyaç kredisi imkanı sağlayan Türkiye İş Bankası, uygun vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Anında kredi başvurularında 25 bin Türk Lirasına kadar finansman verilmektedir. Şubeye gidip kredi başvurusu yapan bireyler 25 bin Türk Lirasından daha yüksek meblağlarda kredi alabilmektedirler. Yüksek tutarlı ihtiyaç kredileri için ise teminat gösterilmesi gerekmektedir.

Kredi başvuruları 7 gün 24 saat yapılabilinmektedir. Bankanın başvuruları değerlendirmesi ve onaylaması durumunda finansmanlar bireylerin vadesiz mevduat hesaplarına hemen yatmaktadır. Faiz oranları yüzde 1,29 ve yüzde 1,39 olara belirlenmiştir. Dosya masrafı ödemeyenler yüzde 1,29 oranında, ödeyenler ise yüzde 1,39 oranında faiz ödemesi gerçekleştirmektedir.

Örneğin; 36 ay vadeli 10 bin Türk Lirası alan bir müşterinin dosya masrafı ödemesi durumunda uygulanan kredi faiz oranı yüzde 1,29 olurken, dosya masrafının ödenmemesi durumunda yüzde 1,39’dur. Kredi taksitleri ise sırası ile  502 ve 506 Türk Lirası olmaktadır.

Türkiye İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları 07.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.