Emekli Maaşlarını PTT Şubelerinden Alanlara Özel İhtiyaç Kredisi Aktif Bank’tan!

Aktif Bank, PTT şubelerinden emekli maaşı alan bireylere özel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Aktif Bank, emekli müşterilerinin PTT şubelerinden temin edebileceği ihtiyaç kredisi sunuyor.

Emeklilere özel düzenlenen kredi kampanyası kapsamında maksimum 50 bin Türk Lirası kredi veriliyor. PTT şubelerinden hem kredi başvurusu yapılabilinip hem de kredi temini sağlanabiliyor, ayrıca yine PTT şubelerinden kredi ödemeleri de gerçekleşebiliyor.

Aktif Bank ihtiyaç kredisi başvurusu için başvuru formunun eksiksiz bir şekilde doldurulması, ikametgah adresi belgesi, nüfus cüzdanı ve emekli maaşı cüzdanının getirilmesi gerekmektedir.

48 ay vadeli 5 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin aylık kredi taksidi 172,03 Türk Lirası olmaktadır. Bankanın bu kapsamda uyguladığı faiz oranı yüzde 1,89 olmaktadır. Uygun ödeme planları ve faiz oranları uygulayan banka kredi tutarının binde beşi kadar dosya masrafları için ücret tahsil etmektedir. Bu ücret tüm kredi türleri, vadeleri ve tutarlarında kredi vadesi boyunca bir kez alınmaktadır. 5 bin Türk Lirası için kredi tahsis ücreti 25 Türk Lirası olmaktadır. Bireylerden kefil istenmeyip, herhangi bir koşul talep edilmemektedir. Başvuru formlarının doldurulması ve istenilen belgelerin getirilmesi yeterli olmaktadır.

Aktif Bank ihtiyaç kedisi kampanyası faiz oranları 19.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Sizde en uygun ihtiyaç, konut, taşıt kredileri ve diğer kredi kampanyalarını temin etmek isterseniz sitemizin en üst kısmında bulunan krediler kategorisine göz atabilir, kendinize en uygun kredileri belirleyebilir, faiz oranlarını karşılaştırabilirsiniz.