Arsanın Tamamına Vakıf Katılım’dan Finansman!

Satın almayı düşündüğünüz arsanın ekspertiz değerinin yüzde 100’üne finansman desteği sunan Vakıf Katılım Bankası, birikimlerinizi arsa sahibi olarak yatırıma dönüştürmenize olanak sağlıyor. Eğer siz de birikimlerinizi ve ödemelerinizi düzenli tutarak bir arsa sahip olmak arzusundaysanız, gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Vakıf Katılım Bankası’na giderek arsa finansmanı başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Arsa finansman başvurusu aşamasında herhangi bir kefil talebi sunmayan Vakıf Katılım Bankası, düzenlediği finansman kampanyası ile birlikte 60 aya varan vade seçenekleri eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz finansmanı size sağlıyor. Arsanın ekspertiz değerinin yüzde 100’üne kadar finansman desteği sağlayan Vakıf Katılım Bankası, katılım bankacılığı prensipleriyle birlikte uzun ödeme planları oluşturarak kolay bir ödeme yapmanıza olanak sağlıyor.

Vakıf Katılım Bankası, arsa finansman başvurusu aşamasında, başvuru formunu doldurmanızı talep ediyor. Aynı zamanda nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ya da pasaportunuzun fotokopisi ile birlikte yanınızda olması, Vakıf Katılım Bankası’nın talep ettiği belgeler arasında. Çalışma durumuna göre düzenlenmiş bir gelir belgesi talep eden Vakıf Katılım Bankası, temin edeceğiniz finansmanın taksit tutarının evinize giren gelir miktarının yüzde 50’sini geçmemesine oldukça önem veriyor. Eğer daha önce Vakıf Katılım Bankası ile birlikte herhangi bir çalışma yapmadıysanız, ikâmet adresinizi belgelemek amacıyla son 2 ay içerisinde düzenlenmiş elektrik, su, doğal gaz ya da telefon faturalarından bir tanesinin yanınızda olması, işlemleri oldukça hızlandıracaktır.

Arsa finansmanının yüzde 2,25’i kadar kredi tahsis ücreti talep eden Vakıf Katılım Bankası, aylık yüzde 1,28’den başlayan kâr oranlarıyla birlikte satın almayı düşündüğünüz arsa için istediğiniz nakit desteğini sağlıyor.