Ayda 150 TL Taksitle İhtiyaç Finansmanı Türkiye Finans’tan!

Türkiye Finans Katılım Bankası, faizsiz bankacılığın esaslarına en uygun şekilde müşterilerinin bireysel ihtiyaçları için finansman kampanyası düzenledi.

Türkiye Finans Katılım Bankası ihtiyaç finansman kar payı oranları yüzde 1,39’dan başlamaktadır. Kar payı oranları vadelere göre değişmektedir. 24 aya kadar yapılan ödeme planlarında yüzde 1,39 oranında kar payı uygulanırken, 24 aydan 48 aya kadar olan ödeme planlarında yüzde 1,45 oranında kar payı uygulanmaktadır.

Banka kendisine gelen finansman taleplerini hemen değerlendirmektedir. Kredi onayı halinde ise müşterilerini bilgilendirip, finansmanlarını hesaplarına yatırmaktadır.

Başvurular banka şubelerinden gerekli belgelerin de getirilmesi ile gerçekleşmektedir. İhtiyaç finansmanı başvurusu sırasında sizden T.C. kimlik numaranızın yazılı olduğu nüfus cüzdanı, ehliyet ya da pasaporttan herhangi birini istemektedir. Buna ek olarak gelir belgeniz, kefil talep edilmesini durumunda ise kefillerin de aynı belgeleri getirmesi gerekmektedir. Gelir belgesi kişilerin çalışma durumlarına göre değişmektedir. Eğer ücretli çalışansanız ya maaş bordronuz ya da iş yeri tarafından imzalı olan gelir belgesi, iş yeri sahibi ya da ortağıysanız vergi levhası, gelir tabloları, mizan, kuruluş ile son ortaklık payını gösteren Ticaret Sicil Gazetesi ve mizan istenmektedir.

5.000 TL İhtiyaç Finansmanı ve Ödeme Planı

Türkiye Finans’tan 5.000 TL finansman almanız ve 48 ay vadeli ödeme planı düzenlenmesi durumunda aylık ödemeniz gereken tutar 154,51 TL,  toplamda geri ödeyeceğiniz tutar ise 7 bin 416,48 TL olmaktadır. Aynı finansmanı 24 ay vadeli ödeme planı ile almanız halinde ise aylık ödemeniz gereken tutar 254,52 TL, toplamda ödeyeceğiniz tutar ise 6 bin 108,48 TL olmaktadır.

Türkiye Finans Katılım Bankası ihtiyaç finansmanı kar payı oranları 3 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/bireysel/ihtiyac-finansmani/Sayfalar/ihtiyac-finansmani.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.