Ayda 220 TL Taksitlerle Anında İhtiyaç Kredisi Aktif Bank’tan!

Ülkemizin en büyük özel sermayeli yatırım bankalarından biri olan Aktif Bank, anında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Müşterilerini şubelerde sıra beklemek zorunda bırakmayan Aktif Bank, aynı zamanda da sayfalarca evrak imzalatmayıp, ek kredi kartı ya da ek sigorta ürünlerini de zorunlu tutmamaktadır.  İnternet sitesi üzerinden anında ihtiyaç kredisi başvuru yapma imkanı tanınıp, 30 bin Türk Lirasına kadar da finansman verilmektedir. Finansmanın değerlendirilmesi ve onaylanması sonucunda bankanın internet şubesi kullanılarak para transferi, ülkemizdeki tüm PTT şubeleri ve tüm banka ATM’lerinden paranın çekilmesi mümkündür. PTT şubelerinden temin edilen finansmanlar ücretsiz alınmaktadır. Kredinin alındığı zaman PTT ek bir işlem ödemesi istemez.

Yine benzer şekilde kredi ödemeleri de çeşitli kanallardan gerçekleşmektedir. Bireyler Aktif Bank internet şubesi kullanarak, PTT şubelerinden ya da PPT ATM’lerinden yahut Vakıfbank ya da Akbank ATM’lerinden ödemelerini yapabilmektedirler.

Anında 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Uygulanan faiz oranı yüzde 2,29 olup, sabittir. Sabit faizli ihtiyaç kredisi kampanyası sunulmuştur. 36 ay vadeli 5 bin Türk Lirası alındığında aylık ihtiyaç kredisi taksidi 220,49 Türk Lirası olmaktadır. 25 Türk Lirası tutarında kredi tahsis ücreti tahsil edilmektedir. Kredi kapsamında ek bir ücret talep edilmemektedir. Müşteriler isterlerse sigorta yaptırmaktadır. Bu ücretler kişiden kişiye göre değişir.

Aktif Bank anında ihtiyaç kredisi faiz oranları 08.08.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.