Vakıfbank’tan Yüzde 1,20’den Başlayan Faiz Oranları ile Yaz Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank, yaz mevsimine özel 48 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Bankanın yaza özel düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası sadece kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emeklileri kapsamaktadır. Yaz kredisi kampanyasını Vakıfbank uygun faiz oranları ve uygun ödeme planları ile sağlamaktadır.

Yaz kredisi kampanyasına cep telefonu ile anında başvuru yapmak mümkündür. Banka, müşterilerinin kolay bir şekilde kredi alması, ihtiyaçlarını anında karşılaması, yaz dönemlerini rahat bir şekilde geçirebilmesi için yardımcı olmaktadır.

Cep telefonu aracılığı ile anında ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen bireylerin mesaj bölümünde birer boşluk bırakarak sırası ile ilk olarak büyük harflerle KREDİ, sonrasında T.C. kimlik numarası ve aylık gelirin yazılması, 5724 numarasına gönderilmesi gerekmektedir.

Vakıfbank Yaz Kredisi kampanyası faiz oranları yüzde 1,20 ile yüzde 1,25 arasında değişlik göstermektedir. 10 bin Türk Lirasına kadar olan kredi kullanımlarda tüm vadeler için yüzde 1,20 oranında faiz uygulanırken, 10 binden 90 bin Türk Lirasına kadar olan finansmanlarda yüzde 1,16 oranında faiz uygulanmaktadır. Ancak bu kredi kullanımların kredi tahsis ücreti ödeyen bireyler için geçerlidir. Kredi tahsis ücreti finansmanın binde beşi kadardır. Kredi tahsis ücretini ödemek istemeyen bireylerin ise 90 bin Türk Lirasına kadar tüm vadelerde aldıkları kredi için yüzde 1,25 oranında faiz uygulanmaktadır.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi faiz oranları 06.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.