Ayda 332 TL Taksitle Anında İhtiyaç Kredisi Şekerbank’tan!

Şekerbank, müşterilerinin banka şubelerini ziyaret etmeden, bulundukları yerden, anında kredi başvurusu yapabilmeleri için kredi kampanyası düzenledi.

SMS ile anında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Şekerbank, yüzde 1,74’ten başlayan faiz oranları ile müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarına destek oluyor

48 ay vadeye kadar uzanan ödeme planları düzenlenip, 48 aydan daha uzun süreli ödeme planları düzenlenmemektedir. Şekerbank ihtiyaç kredisi faiz oranları düzenlenen ödeme planı sürelerine göre değişiklik gösteriyor. 3 ay ile 36 ay arasındaki ödeme planlarında yüzde 1,74 oranında, 36 ay ile 48 ay arasındaki ödeme planlarında ise yüzde 1,75 oranında faiz uygulanıyor. Faiz oranları bireylerin bankadan kampanya dahilinde aldıkları kredi tutarına ya da ödeme planı vadesine göre değişiklik göstermeyip, banka müşteri özelinde değişiklik yapabiliyor.

Şekerbank sms ile anında kredi başvurusu için bireylerin telefonlarının mesaj kısmında kredi yazıp bir boşluk bırakıp T.C. kimlik numaralarını ve sonrasında da 1953’e mesaj atmaları gerekiyor. Kredinin değerlendirilmesi ve onaylanması durumunda da bireyler banka şubelerine krediye konu evrakların imzalanması için davet ediliyor.

10.000 TL SMS ile Anında Kredi

Şekerbank’ın düzenlediği kredi kampanyası dahilinde 10 bin Türk Lirası değerinde finansman temin eden bireyler için 4 yıl vadeli ödeme planı düzenlenmesi durumunda aylık kredi ödemesi 332,69 Türk Lirası, yüzde 1,75 faiz oranı ile geri ödenecek toplam tutar ise 15.969,01 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır. Banka kredi dosya masrafları için 52,5 Türk Lirası kredi tahsis ücreti alıp, bu ücretin içine BSMV ücretini de dahil etmektedir.

Şekerbank sms ile anında ihtiyaç kredisi faiz oranları 9 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredileri/sms-kredi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.