Halkbank’tan Her Bütçeye Özel İhtiyaç Kredisi Ürünleri! 48 Ay Vadeli 7.500TL Kredi!

Halkbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi kampanyasında 48 aya kadar vade seçenekleri sunuluyor. Banka, “bitmeyen ihtiyaçlara limitsiz çözüm” sloganı eşliğinde oldukça avantajlı bir kredi kampanyasına imza atıyor.

Halkbank her bütçe için oldukça avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyaları sunuyor. Banka, düzenlediği ihtiyaç kredisi ürününü her kişi için çalışma şartlarına, gelir durumuna ve ihtiyaç türüne göre özel bir kapsam altına alarak, avantajlı bir şekilde tüm ihtiyaçların çözüme kavuşmasına olanak sağlıyor.

Halkbank İhtiyaç Kredisi Türleri

  • KrediMini: Bu ihtiyaç kredisi ürünü, Halkbank tarafından düşük miktarlı ihtiyaç sahipleri için özel olarak sunuluyor.
  • Maaşını Halkbank’tan alanlara özel kredi: Maaşını Halkbank’tan alan tüm müşteriler için oldukça avantajlı faiz oranları ile sunulan ihtiyaç kredisi ürünü, avantajlı faiz oranları eşliğinde temin edilebiliyor.
  • Özel sektör çalışanlarına özel kredi: Özel sektörde çalışanlar, düşük ihtiyaç kredisi faiz oranları eşliğinde Halkbank’tan kredi temin edebiliyorlar.
  • Kamu çalışanlarına özel kredi: Kamuda çalışanlar, sahip oldukları kredi notu ile birlikte kefilsiz ihtiyaç kredisi için Halkbank’ı ziyaret edebilirler.
  • Dost ihtiyaç kredisi: Halkbank’tan düşük faiz oranlarına sahip ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler için Dost ihtiyaç kredisi kampanyası sunuluyor.
  • Eğitim kredisi: Tüm eğitim masrafları için Halkbank’ın eğitim kredisi ürününden faydalanabilirsiniz.

Halkbank 7.500 TL İhtiyaç Kredisi

Halkbank’tan 7.500 TL ihtiyaç kredisi çekip, 48 ay vade seçeneğiyle vadelendirmeniz halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,35 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 226,00 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapılacak miktar ise 10 bin 847,81 Türk Lirası’na denk geliyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 3 Mart 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.halkbank.com.tr/4558-ihtiyac_kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.