Memur-Sen Üyelerine Özel Faiz Oranları ile Kredi Kampanyası Şekerbank’tan!

Türkiye’de yaygın şube ağına sahip bankalardan biri olan Şekerbank, memur-sen müşterilerine özel kredi kampanyası düzenledi.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların üyesi olan memurların alışveriş, tatil, eğitim, beyaz eşya, mobilya, taşıt ya da konut ve benzeri gibi bütün ihtiyaçlarına yönelik düzenlenen kredi kampanyası uygun faiz oranları ile sunuluyor. Aynı zamanda kolay ödeme planları da düzenlenip, memur-sen müşterilerine kolaylıklar sağlanıyor.

2017 yılı sonuna kadar devam edecek olan kredi kampanyasına başvuru yapmak için banka şubelerine gitmek ve istenilen belgeleri getirmek gerekmektedir. Kredi başvurusu sonrasında Şekerbank kredi verilip verilmeyeceğini, ne kadar kredi verilebileceğini, kredisi vadesi gibi özellikleri belirleyip müşterileri ile iletişime geçmektedir.

Söz konusu kredi kampanyasına ilişkin olarak müşteriler isterlerse kredi ödemelerini 3 ay sonra gerçekleştirebilmektedirler. Kolay ödeme imkanları ile verilen kredi faiz oranları yüzde 1,52’den başlamaktadır. Azami vade süresi 48 aydır. 24 aya kadar yüzde 1,52 faiz oranı, 25 ile 36 ay arasında yüzde 1,55 faiz oranı, 37 ile 48 ay arasında yüzde 1,57 faiz oranı uygulanmaktadır.

Kefilsiz kredi olanağı sağlanıp, kredi değerlendirmesi sonrasında ek belge, kefil ya da bir takım teminatlar talep edilebilmektedir.

48 ay vadeli ödem planı ile 10.000 TL kredi temininde yüzde 1,57 faiz uygulanıp, 318,37 TL kredi ödemesi, 52,5 TL ise tahsis ücreti ödenmektedir. Aylık toplam maliyet oranı yüzde 2,1235’e, yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 25,4821’e tekabül etmektedir.

Şekerbank Memur-Sen Üyelerine özel Kredi faiz oranları 31.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/kampanyalar/kredi_kampanyalari/memursenailem-ihtiyac

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.