Ayda 60 TL Ödemeler ile Anında İhtiyaç Kredisi QNB Finansbank’tan!

QNB Finansbank imzasız, evraksız, kefilsiz ve uygun faiz oranları ile müşterilerine özel anında ihtiyaç kredisi sunuyor.

QNB Finansbank şubelerine gitmeden anında ihtiyaç kredisi başvurusu yapıp, yüzde 1,26’dan başlayan faiz oranları ile kredi alma imkanı sağlayan banka, 48 aya varan ödeme seçenekleri sunuyor.

Ayrıca kredi almak için müşterilerinin hafta sonunu beklemek zorunda bırakmayan banka, hafta sonları da kredi veriyor.

Başvurular internet yahut cep şubelerden gerçekleşip, faiz oranları kredi kampanyasına özeldir. Kredi kampanyası dahilinde en az 1.000 TL, en fazla ise 30.000 TL kredi verilmektedir. Başvuruların onaylanması halinde ise internet ya da cep şubeden anında kredi kullanılabilinmektedir. Krediler onaylandığında 7 gün içinde alınması gerekmektedir. 7 gün sonra kredi alınamamaktadır.

İhtiyaç kredisi faiz oranları müşterilerin kredi notlarına göre değişiklik göstermektedir. Yüzde 1,26 ile yüzde 1,69 faiz oranları arasında değişiklik gösterip, kredi notu yüksek olan daha düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanından yararlanmaktadır.

48 Ay Vadeli 2.000 TL İhtiyaç Kredisi

48 ay vadeli 2.000 TL Anında ihtiyaç kredisi alındığında uygulanan faiz oranı yüzde 1,26 ise aylık kredisi taksidi 58,90’a tekabül etmektedir. 2.000 TL için tahsis ücreti 10 TL’dir. Hayat sigortası yapılması zorunlu olup, bu ücret kişiden kişiye değişmektedir. Ayrıca vergi ücretleri toplamı ise 137,91 TL’ye tekabül etmektedir. Toplamda ödenecek faiz ücreti 689,38 TL’dir.

QNB Finansbank  İhtiyaç Kredisi faiz oranları 31.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.qnbfinansbank.com/krediler/ihtiyac/kredikolay-ihtiyac/online-kredi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.