QNB Finansbank’tan Borç Transfer Kredi Kampanyası

QNB Finansbank, müşterilerine tüm borçlarını tek bir çatı altında toplayabilmeleri, geri ödemelerinde kolaylık yaşamaları için borç transfer kredi kampanyası sunuyor.

QNB Finansbank’tan Borç Transfer Kredi Kampanyası

Müşterilerinin tüm borçlarını tek bir yerde toplayabilmeleri, geri ödemelerinde kolaylık yaşamaları için borç transfer kredi kampanyası sunan QNB Finansbank, geri ödeme planlarını müşterilerinin bütçelerine uygun hazırlayıp, avantajlı faiz oranları sağlamaktadır.

Borç transfer kredisi faiz oranları yüzde 2,22’den başlamaktadır. Faiz oranları kredi tutarı, vadesi ve kişilerin kredi notuna göre değişiklik gösterebilmektedir. Esnek ve uygun ödeme planları sunan banka, aynı zamanda bu kredi kampanyasıyla birlikte karşı bankalara ücretsiz EFT imkanı da sunmaktadır.

Diğer bankalarda yer alan ihtiyaç kredisi borcunun tamamı transfer edilirken, kredi kartı borçlarının bir kısmı için ödeme gerçekleşmektedir. Şube ekranın görülen miktarın altındaki miktarlar için transferler gerçekleşmemektedir. Diğer bankalara yapılacak olan EFT işlemleri bir sonraki iş gününde diğer bankaya ulaşmaktadır. Kredi kartı borçları için yapılacak transferlerde ek bir işleme gerek yoktur. Ancak kredi kartı borç transferi yapacak kişilerin diğer banka ile iletişime geçmesi, bilgilendirmede bulunması gerekmektedir. 3 farklı faiz oranı uygulanmaktadır. Bunlar yüzde 2,22, yüzde 2,45 ve yüzde 2,90’dır. Başvurular ise hem smsle hem de banka şubesinden yapılabilmektedir. SMS ile başvuru yapmak için TC. kimlik numarasının 5030’a mesaj atılması gerekmektedir. Banka şubesinden başvuru yapacak kişilerin ise kimlik belgelerini, ikametgah belgelerini ve gelir belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

Bu kredi kampanyası ve faiz oranlarına ait bilgiler 15 Aralık 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.qnbfinansbank.com/bireysel-borc-transferi-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.