Azalan Taksitlerle 7 Yıl Vadeli Konut Kredisi QNB Finansbank’tan!

QNB Finansbank, azalan kredi taksit imkanı ile müşterilerinin gelir durumlarına uygun periyotlarda düzenlediği konut kredisi imkanı sunuyor.

Toplam faiz ödemelerinin dönem ilerledikçe azalmasını isteyenlere özel QNB Finansbank’ın azalan kredi taksit imkanları ile sunduğu konut kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenler yalnızca Türk Lirası cinsinden finansman kullanabilmektedirler.

84 ay vadeli yani 7 yıla vadeye kadar uzanan kredi ödeme imkanları sağlanan konut kredisi kampanyası ile sabit faizli finansman verilmektedir. Satın alınmak istenen konutun yalnızca yüzde 80’lik kısmı kadar kredi kullandırılmaktadır.  Bireylerin konut kredisi başvurusu esnasında gelir belgeleri ile satın alacakları evi belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Gelir belgeleri bireylere maksimum ne kadar kredi verilebileceği, ne kadar vadelerde ödeme planlarının düzenlenebileceğini, satın alınan evin belgeleri ise ekspertiz raporunun oluşturulması için istenmektedir. Yalnızca mesken tipi konut alımları için konut kredisi imkanı veren QNB Finansbank, erken ödeme yapmak isteyen müşterilerinden erken ödeme için ücret almaktadır. Erken ödeme yapılma sırasında geriye kalan vade süresi eğer 36 ay ve daha kısa süreli bir vade ise alınan kredinin yüzde 1’i kadar, 36 aydan daha uzun bir vade ise yüzde 2’si kadar ücret alınır.

QNB Finansbank azalan taksitli konut kredisi faiz oranları yüzde 1,07 olup, banka müşterilerinden ekspertiz, DASK, hayat sigortası, konut sigortası ve tahsis ücreti alır.

QNB Finansbank azalan taksitli konut kredisi faiz oranları 13.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.qnbfinansbank.com/bankacilik/bireysel-krediler.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.