Ziraat Bankası’ndan 120 Ay Vadeli Konut Kredisi Kampanyası!

ATM’leri, Çağrı Merkezleri, Telefon Bankacılığı, Mobil Bankacılığı, internet şubesi ve diğer tüm ulaşım kanalları ile her zaman müşterilerinin yanında olduklarını söyleyen Ziraat Bankası, sunduğu özel kredi kampanyaları ile müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılayıp, taşıt ve konut hayallerini gerçekleştiriyor, mevduat hesapları ile birikimlerine destek oluyor.

Konut hayallerini gerçekleştirmek adına sunduğu konut kredisi kampanyası ile 120 aya kadar kredi geri ödemesi seçeneği sağlayan ve bu seçenek ile çeşitli türlerde esnek ödeme imkanları veren Ziraat Bankası, uygun faizli konut kredisi imkanı sağlıyor.

Yurt dışında da büyüme odaklı çalışan, dünyanın pek çok ülkesinde var olan hizmet alanları ile geniş bir hizmet ağına sahip olan Ziraat Bankası, müşterilerinin her daim yanında oluyor.

Konut alımlarında banka ilk olarak anlaşmalı olduğu ekspertiz firması tarafından konutun ekspertizini yaptırıyor. Ekspertiz raporuna göre değerlendirme yapıyor ve değerin yüzde 80’i kadar finansman sağlıyor. Kredi konu olan gayrimenkulü banka ipotek ediyor. Gerekli görülen durumlarda ise müşterilerden ek teminatlar talep edilebiliyor.

Kredi ödemesi boyunca hayat sigortası ile konut sigortası, bunlara ek olarak DASK zorunlu olarak yaptırılıyor. Sigortaların yaptırılması hem müşterilerin hem de bankanın lehine ve yararına bir durumdur.

İnternet sitesi ve şubesi, telefon ve internet bankacılığı, atm, çağrı merkezi gibi sunduğu konut kredisi başvurusu kanalları ile anında konut kredisi imkanı sağlayan banka, değerlendirmeler sonucunda olumlu halinde müşterilerini bankaya davet ediyor. Gerekli belgelerin müşterilerin yanlarında getirmesi ile beraber anında finansmanı hesaplarına yatırıyor ve müşteriler hayallerini kurdukları konutlara sahip oluyor.