ICBC Turkey’den Uygun Faiz Oranları ile İhtiyaç Kredisi!

Kurumsal, Ticari, KOBİ ve Bireysel bankacılık alanlarında sürekli faaliyet gösteren, kendini yenileyen, kaliteli hizmet sunmak için yüksek çalışma performansı gösteren ICBC Turkey, müşterilerinin kendi ödeme planlarını kendilerinin oluşturabildikleri ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Esnek ödeme planları ile müşterilerine kolay geri kredi ödeme planı imkanı sağlayan ICBC Turkey, yüzde 1,16 ile yüzde 1,19 arasında değişen faiz oranları uygulamaktadır.

24 ay vadeli 10 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi almak isteyen bir kişinin aylık ödeyeceği kredi taksidi 493,00 Türk Lirası olmaktadır. 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi için uygulanan faiz oranı yüzde 1,16’dır. Örnek verdiğimiz kredi için ortalama masraf tutarı 63,50 Türk Lirası olup, değişkenlik göstermektedir. Efektif faiz oranı ise yüzde 18,8097 olmaktadır. Alınacak masraf tutarları vergiler de dahil edilerek hesaplanmaktadır. Hayat sigortası kişilerin yaşlarına, cinsiyetlerine ve aldıkları kredi tutarına göre değişmektedir. Bunla eş değer olarak yapılan toplam masraflarda değişmektedir.

İhtiyaç kredisi başvurusu sadece banka şubelerinden gerçekleşip, bireylerin gelir belgesi getirmeleri gerekmektedir. Ücretli olarak çalışanların son aya ait olan maaş bordrolarını, kendi işinin sahibi ya da şirket ortağı olanlarına vergi levhalarını, ipotek için mal beyanında bulunacakların ise tapu getirmeleri gerekmektedir.

ICBC Turkey ihtiyaç kredisi faiz oranları 09.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.