Bireysel İhtiyaçlar için Anında 10.000 TL Kredi QNB Finansbank’tan!

Çocuklarımızın okul harcamaları, üniversiteye yeni başlayanların konaklama ve yeme içme harcamaları, kira ödemeleri, sağlık problemleri ve benzeri gibi çeşitli nedenlerden dolayı ihtiyaçlarımız birikir. Çoğu zaman ise ödeyemez duruma geliriz.

Bankalar çeşitli kredi kampanyaları düzenlerler. Her ihtiyaçlara uygun krediler sunulur. Kredi çekmek için kriter aranır. Kredi alabilmek için en belirleyici kriter ise gelirlerin belgelenebilir olması ve kredi notu olur. Kredi notu ve gelir belgesi olanlara hızlı kredi verilirken, kredi notu düşük olanlar ve düzgün geliri olmayanlar için belli bir kaç süreç olur.

QNB Finansbank’ta bu kapsamda kredi kampanyası düzenlemiştir. Kredi notu ve gelir belgesini baza alarak anında ihtiyaç kredisi imkanı sağlamaktadır. Ayrıca QNB Finansbank’ın sağladığı kredi imkanı 3 ay ertelemelidir. Yani bireyler şuan aldıkları krediyi 3 ay sonra ödemeye başlarlar.

En uygun ihtiyaç kredisini sunmak için çeşitli kolaylıklar sağlayan QNB Finansbank, aynı zamanda uygun faizli ihtiyaç kredisi imkanı sağlamaktadır.

Faiz oranları kredi notuna göre değişir. Kredi notunuz ne kadar yüksekse aylık ödeyeceğiniz faizli taksit o kadar düşük olmaktadır. Yüzde 1,28 ile yüzde 1,73 arasında değişen faiz oranları ve 48 ay vadeli sunulan ihtiyaç kredisinden yararlanmak için sms ile başvuru yapabilirsiniz. Peki bu nasıl gerçekleşir? T.C. kimlik numaranızı yazıp 5030’a sms atmanız gerekmektedir. İnternet üzerinden de gerçekleşen ihtiyaç kredisi başvurusu için bilmeniz gereken önemli bir husus vardır. Bu sadece ön başvurudur. Yani krediniz onaylandığı zaman istenilen belgeler ile birlikte banka şubesine gitmeniz gerekmektedir. Anında kredi imkanı ile QNB Finansbank, bankada sıra beklemenizi, zaman kaybetmenizi istemez. Tüm süreçler hallolduğu zaman sadece evrak imzalamaları için şubelere davet eder.

QNB Finansbank Anında 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı Detayları

48 ay vadeli alınan 10.000 TL için çeşitli faiz oranları uygulanır. Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi bu oranlar kredi notuna göre değişir. En yüksek kredi notuna sahip olan yüzde 1,28 faiz oranı ödemesi yaparken, en düşük kredi notuna sahip olan bireyler yüzde 1,78 faiz oranı ödemesi yapar. En yüksek ile en düşüğe göre iki ödeme planı incelemesi yapalım.

Yüzde 1,28 faiz oranı ile aylık kredi taksidi 296 TL, en düşük için ise 381 TL olur. Yıllık maliyet oranları ise sırası ile yüzde 20,4240 ve yüzde 28,3560 olur. Tahsis ücreti değişmez. Kredi tahsis ücreti kredi tutarına göre değişir ve bu ücret tutarın yüzde 0,5’ine tekabül eder. 10.000 TL içni tahsis ücreti 52,5 TL olur. Tahsis ücretine sigorta masrafları dahil edilir. Sigorta masrafları kişiden kişiye göre değişir.

QNB Finansbank anında ihtiyaç kredisi faiz oranları 14 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.qnbfinansbank.com/krediler/ihtiyac/kredikolay-ihtiyac/finansbank-ihtiyac-kredisi.aspx?ref=WEB_KABA

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.