Borcuna Sadık Olanlara Özel Fibabanka’dan 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Fibabanka, borcuna sadık olan müşterilerine özel avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

İhtiyaç kredisi kapsamında Yıldız Kredi Kampanyası düzenleyen banka, yüzde 1,39’dan başlayan faiz oranları uyguluyor. İhtiyaç kredisi faiz oranları sabit olarak belirlenmiş olup, alınan kredinin tutarına ya da vade süresine göre değişiklik göstermiyor.

Azami vade süresi 48 ay olarak belirlenmiş olup, 48 aydan daha uzun süreli ihtiyaç kredisi ödeme planları düzenlemiyor. Kredinin teminatı için bireylerin kredi geri ödemelerinde hayat sigortası yaptırmaları gerekiyor. Hayat sigortasının ödemeleri ise kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor.

Yıldız Kredi Kampanyası başvurusu banka şubelerinden yapılıyor. Başvuru sırasından bireylerin nüfus cüzdanlarını ve gelir belgelerini getirmeleri isteniyor.

10.000 TL Yıldız Kredi Kampanyası ve Ödeme Planı Detayları

Fibabanka’dan 48 ay vadeli ödeme planı 10 bin TL tutarında Yıldız Kredi Kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisi alan kişilerin yüzde 1,39 faiz oranı aylık ödemeleri gereken kredi tutarı  304,39 Türk Lirası, vade sonunda ödemeleri gereken toplam tutar ise x Türk Lirası olmaktadır. Alınan kredi tahsis ücreti 52,50 Türk Lirası olup, bu ücrete banka sigorta muamele vergisi dahil edilmektedir. Aylık maliyet oranı yüzde 1,6931, yıllık maliyet oranı ise yüzde 22,3202, sigorta prim ödemesi ise ortalama olarak 324,04 Türk Lirası olmaktadır.

Fibabanka Yıldız Kredi Kampanyası faiz oranları 31 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyac-kredisi/yildiz-kredi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.