Vakıfbank’tan 48, 36 ve 24 Ay Ödeme Planları ile 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Vakıfbank, evlilikten öğrencilerin eğitim süreçlerine, beyaz eşya alımlarında sağlık sorunlarına kadar tüm bireysel ihtiyaç harcamaları ile ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası sunan Vakıfbank, aynı zamanda çeşitli geri ödeme seçenekleri de sunmaktadır. Müşterilerini düşünen, müşterilerinin her zaman yanında olan, onların tüm ihtiyaçlarında destek olan, uzun vadeli ve uygun faiz oranları ile çeşitli kredi imkanları sağlayan Vakıfbank, eşit taksitli ihtiyaç kredisinden 3 ayda bir ödemeye, esnek ödeme imkanlarından değişken ödemelere kadar çeşitli ödeme imkanları sağlamaktadır.

Söz konusu kredi kampanyası yalnızca belirli ve düzenli bir ayık geliri olup, kredi notu iyi olan müşterilere kullandırılmaktadır. Krediyi kullanan kişinin hayat sigortası yapması zorunlu tutulmaktadır. Hayat sigortası hem banka için hem de müşteri için yararlıdır. Kişinin hastalanması, sakatlanması ya da ölmesi sonucu kredinin teminat alınması için hayat sigortası yapılması önemlidir.

İhtiyaç kredisi başvurusu için bazı belgeler talep edilmektedir. Bunlar kişinin nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve kişinin durumuna göre bazı ek belgelerdir. Emekli müşterilerin yaptığı kredi başvurusunda emekli maaş cüzdanları istenmektedir. Maaşlarını Vakıfbank’tan alan emekli bireylerin bu belgeyi getirmelerine gerek yoktur.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi faiz oranı sabit olup, yüzde 1,75’tir.

10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı Örneği

48 ay vadeli ödeme planı ile Vakıfbank’ın sunduğu ihtiyaç kredisinden 10.000 TL finansman almak isteyen bireylerin ödeyecekleri aylık kredi taksit tutarı yüzde 1,75 faiz oranı ile 332,69 TL’ye tekabül etmektedir.

Aynı kredi tutarı 36 ay vadeli alındığı zaman 398,66 TL, 24 ay vadeli alındığı zaman 534,72 TL kredi ödemesi yapılmaktadır.

Bu kredi ödemeleri her ay eşit taksit ödemeleri üzerine düzenlenmiştir. Hayat sigortası ücreti kişiden kişiye değişir.

Bu ödeme planı, 11 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.