Türkiye İş Bankası’ndan Anında Kredi! 24 Ay Vadeli 5.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Türkiye İş Bankası yaz ayları yaklaşırken nakit problemi yaşayanlar için avantajlı bir ihtiyaç kredisi kampanyası düzenliyor. Banka, hem şubelerden, hem de internet üzerinden rahatlıkla temin edilebilecek bir ihtiyaç kredisi kampanyasına imza atıyor.

Türkiye İş Bankası’nın düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde sunuluyor. Kredi başvurusunda gerekli belgeleri yanınızda bulundurarak size en yakın Türkiye İş Bankası şubesinden kredi başvurusu yapabileceğiniz gibi İşCep uygulamasını cep telefonunuza indirerek, İş Bankası’na ait resmi internet sitesine giriş yaparak ya da size en yakın İş Bankası ATM’sini kullanarak kredi başvurusu yapmanıza olanak sağlıyor.

Türkiye İş Bankası kredi başvurusu aşamasında herhangi bir kefil talebinde bulunmuyor. Aylık düzenli bir gelire sahip olan ve kredi notu yeterli düzeyde olan herkesin kefilsiz ihtiyaç kredisi kullanmasına olanak sağlayan banka, avantajlı maliyetler eşliğinde kredinin temin edilmesine olanak sağlıyor.

Türkiye İş Bankası 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Türkiye İş Bankası’ndan 24 ay vade seçeneği eşliğinde temin edeceğiniz 5 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için bankanın uygulayacağı aylık ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,63 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 263,04 Türk Lirası’na, toplam yapılacak geri ödeme miktarı 6 bin 312,96 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Kredi masrafları arasında 26,25 Türk Lirası Kredi Tahsis Ücreti olarak yer alırken, ortalama 166,65 Türk Lirası tutarında da bir hayat sigortası masrafı yer alıyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 6 Mayıs 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/aninda-kredi/Sayfalar/aninda-kredi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.