Burgan Bank Kişiye Özel Ödeme Planıyla Taşıt Kredisi

Burgan Bank’ın sunduğu taşıt kredisi ürünü sayesinde hayalini kurduğunuz araba için kredi çekebilirsiniz. Banka kredi vade süresi boyunca araç üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek kefilsiz taşıt kredisi çekilmesine olanak sağlıyor.

Burgan Bank tarafından sunulan taşıt kredisi ürününden faydalanmak için düzenli bir gelir düzeyine sahip olunması gerekiyor. Banka 48 aya kadar uzayan vade seçeneklerinden faydalandırarak taşıt kredisi ürünü sunarken, satın alınacak otomobil üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek kefilsiz taşıt kredisi çekilmesine imkân tanıyor.

Burgan Bank Taşıt Kredisi Başvurusu Yöntemleri

Burgan Bank’tan taşıt kredisi çekmek için size en yakın Burgan Bank şubesini ziyaret etmeniz gerekiyor. Bu başvuru esnasında ise yanınızda mutlaka nüfus cüzdanınızın, gelir belgenizin ve satın alacağınız aracın değerini gösteren bir belgenin bulunması gerekiyor.

Burgan Bank 35.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı Hesaplaması

Burgan Bank’tan çekeceğiniz 35 bin Türk Lirası tutarında taşıt kredisi çekmeniz halinde 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talep ederseniz; banka tarafından uygulanan aylık sabit taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,99’a tekabül ederken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da bin 233 ürk Lirası’na denk gelecektir.

Bu ödeme planı kapsamında 48 ay süreç içerisinde yapacağınız toplam kredi geri ödeme miktarı ise 59 bin 184 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 21 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/benim-icin/krediler/tasit-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.