Vakıfbank’tan Yaza Özel 0 Km Taşıt Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank, yaz döneminin gelmesi ile birlikte 0 km araba almak isteyen müşterilerine özel uygun faiz oranları taşıt kredisi kampanyası düzenledi.

48 ay vadeli taşıt kredi kampanyası düzenleyen Vakıfbank, yüzde 1,11’den başlayan faiz oranları ile uygun ödeme planları sunuyor. Kredi ödemelerinin eşit periyotlarda yapılmasından ilk 3 ay ödeme yapılmadan sonraki dönemlerde eşit taksitlerle yapılmasına, 3 ayda bir ödemelerin yapılmasından son taksitin balon ödemeleri gerçekleştirilmesine kadar değişen, esnek ve sabit kredi ödemeleri ile kolaylık sağlanmaktadır.

Alınan taşıtın değerinin 50 bin Türk Lirasına olan kısmı için yüzde 70, 50 bin Türk Lirasından geriye kalan değer için yüzde 50 oranında kredi verilmektedir. Banka, taşıt kredisi başvurularında kefil istemeyip, hayat sigortasını da mecburi kılmamaktadır. Bireylerin nüfus cüzdanları ve gelir belgeleri ie birlikte taşıtın belgelerini getirmeleri yeterli olmaktadır.

48 ay vadeli 20 bin Türk Lirası için hem yüzde 1,11 hem de yüzde 1,13 faizin uygulandığı durum vardır. Yüzde 1,11 dosya masraflarını ödemek isteyenler için, yüzde 1,13 ise  dosya masraflarını ödemek istemeyen müşteriler için geçerli olmaktadır. Dosya masrafları bankadan alınan kredinin binde beşine tekabül edip, bir kez alınır ve tahsis ücretinin yüzde 5’i kadar da Banka Sigorta ve Muamele Vergisi alınır.

Vakıfbank taşıt kredisi faiz oranları 10.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.