Burgan Bank Konut Kredisi’nde Düşük Faiz Fırsatı

Burganbank, düzenlediği konut kredisi kampanyası ile birlikte aylık yüzde 0,96 oranından başlayan düşük faiz oranlarından faydalanarak hayalini kurduğunuz konuta sahip olmanıza olanak sağlıyor.

Ön kefil şartı aramayan Burganbank, satın almak istediğiniz konuta ait tapunun fotokopisi, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık Numarası’nı gösteren nüfus cüzdanınız, ehliyetiniz ya da pasaportunuzun aslı ve fotokopisi ve çalışma durumunuza göre düzenlenmiş güncel gelir belgeniz ile birlikte size en yakın Burganbank şubesine başvuru yaparak konut kredisi temin etmenize olanak sağlıyor. Satın alacağınız konutun ekspertiz değerinin yüzde 75’ine kadar konut kredisi olanağı sağlayan Burganbank,  konut üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek teminat sağlıyor.

Maksimum 500 bin Türk Lirası’na kadar satın alacağınız konutlar için finansman desteği sağlayan Burganbank, geri ödeme planınız için de maksimum 120 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Aylık yüzde 0,96’dan başlayan faiz oranları ise, tercih edeceğiniz vade süresine göre farklılık gösteriyor.

Burganbank’tan temin edeceğiniz konut kredisindeki vade seçeneğiniz;

  • 12 aya kadar olursa aylık yüzde 0,96 oranındaki faizden,
  • 12 aydan 24 aya kadar olursa aylık yüzde 0,97 oranındaki faizden,
  • 24 aydan 36 aya kadar olursa aylık yüzde 0,98 oranındaki faizden,
  • 36 aydan 60 aya kadar olursa aylık yüzde 0,99 oranındaki faizden,
  • 60 aydan 120 aya kadar olursa aylık yüzde 1,00 oranındaki faizden faydalanarak geri ödeme planınızı oluşturuyor.

Aynı zamanda konut kredinizi temin etme aşamasında DASK (Zorunlu Deprem Sigortası), konut sigortası, hayat sigortası ve Burganbank’tan Özel Hizmet Paketi satın almanız durumunda avantajlı faiz oranları ile birlikte ödeme planınız hazırlanarak, adeta kira öder gibi ev sahibi olmanızın önü açılıyor.

Burganbank’tan konut kredisi temin etmek için, size en yakın Burganbank şubesini gerekli belgeler ile birlikte ziyaret etmeniz gerekiyor.