ABank’tan 10 Yıl Vadeli Konut Kredisi Kampanyası!

Türkiye’nin özel bankaları arasında bulunan ABank, kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1,31’den başlayan faiz oranları ile ev kredisi sunuyor.

ABank ev kredisi faiz oranları vadelere göre farklılık gösteriyor. Yüzde 1,31 ile yüzde 1,35 oranları arasında faiz uygulayan banka 120 aya kadar da ödeme planı düzenliyor. Ödeme planları müşterilerin bütçelerine, aylık gelirlerine ne uygun şekilde hazırlanıyor ve sunuluyor. Aylık kredi ödemeleri aylık gelirin yüzde 50’sinden fazla olmuyor.

Banka müşterilerinden ev kredisi kullanımlarında kredi kaynak destekleme fonu ile banka sigorta muamele vergisi almıyor. Kredi teminatı kapsamında müşterilerin hayat, DASK  ve konut sigortası yaptırmaları gerekiyor. Hayat sigortasının ödemeleri kişiden kişiye göre, konut sigortası ile DASK’ın ödemesi ise evden eve göre değişiklik gösteriyor. Yalnızca TL cinsinden finansman desteği sağlayan banka, yine kredi teminatı kapsamında satın alınacak olan evin üzerine ipotek tesisi koyuyor. İpotek tesisi ise müşteriler tüm ödemelerini bitirdikten sonra kaldırılıyor.

Konut kredisi başvurusu ise banka şubelerinden yapılmaktadır. Başvuru esnasında kişilerin nüfus cüzdanlarını, adres teyiti için ikametgah belgelerini, maaşlarını gösteren gelir belgelerini eve ait gayrimenkul tapusunu getirmeleri gerekmektedir.

40.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı Detayları

ABank’tan 10 yıl vadeli 40 bin TL konut kredisi alanlar için uygulanan faiz oranı yüzde 1,34’e tekabül etmektedir. Bu kapsamda aylık kredi ödemesi 672,05 TL, vade sonunda ödenecek toplam tutar ise 80 bin 645,77 TL olarak hesaplanmaktadır.

ABank konut kredisi faiz oranları 27 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.abank.com.tr/bireysel/faiz-oranlari/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.