Burgan Bank’tan 100.000 TL Konut Kredisi!

Burgan Bank, ev sahibi olmak isteyenlere özel sabit faizli konut kredisi imkanı sağlıyor.

Burgan Bank konut kredisi faiz oranı yüzde 1,34 olup, azami kredi vadesi ise 120 ay yani 10 yıl olarak belirlenmiştir.  Bireyler 10 yıla kadar uzanan ödeme seçenekleri ile kredilerini ödeyebilir, kendi ödeme planlarını kendileri oluşturabilmektedirler. Aynı şekilde Burgan Bank’ın uzman kadrosu müşterilerine yardımcı olup, onların gelir durumlarına en uygun ödeme planlarını sunarlar.

Uygun faizli konut kredisi imkanı sağlayan Burgan Bank, konut kredisi başvurusunda bireylerden nüfus cüzdanlarını, krediye konu olan evin tapusunu ve gelir dokümanlarını istemektedir. Söz konusu kredi sadece bankanın bireysel bankacılık müşterilerinin konut alımlarına özel olarak düzenlemiştir.

Burgan Bank’ın düzenlediği konut kredisi kampanyası faiz oranları ve vade süreleri 30 Eylül tarihinde sona erecektir. Ancak banka bu tarihten önce faiz oranlarında ve vade süresinde değişiklik yapma hakkında sahiptir.

Burgan Bank 100.000 TL Konut Kredi Ödeme Planı Detayları

Burgan Bank’ın düzenlediği kredi kampanyası kapsamında 100 bin Türk Lirasını 120 ay vadeli almak isteyen bir bireyin aylık kredi taksidi bin 680 Türk Lirası olup, kredi tahsis ücreti 500 Türk Lirasıdır. Konutun üzerine ipotek tesisi koyan banka, 185 Türk Lirası tutarında bunun için ücret tahsil etmektedir. Aynı zamanda 1.000 Türk Lirası ise ekspertiz ücreti alınmaktadır.

Burgan Bank Konut Kredisi faiz oranları 14.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.