120 Ay Vadeli 70.000 TL Konut Kredisi Anadolubank’tan!

Anadolubank yüzde 1,20’den başlayan faiz oranları ve 120 ay vadeye kadar uzanan ödeme planları ile müşterilerine özel konut kredisi sunuyor.

Anadolubank konut kredisi faiz oranları sabittir. Banka faiz oranlarını kredi miktarına ya da kredinin ödenme süresine göre değiştirmemektedir. Sabit faizli konut kredisi olanağı sağlayan Anadolubank, 10 yıla kadar uzanan kredi geri ödeme imkanları sağlamaktadır.

Söz konusu kredi sadece 18 ve üzerindeki bireylerin kullanımları içindir. Aynı zamanda da yine sadece mesken tipi konutlar için kredi kullandırılmaktadır. Banka müşterilerine en uygun ödeme planlarını hazırladıkları gibi müşterilerine de kendi ödeme planlarını oluşturma imkanı tanımaktadır.  Konutların inşaatlarının tamamlanmış, kat irtifakı ya da kat mülkiyetinin ve yapı kullanma izin belgesinin alınmış olması gerekmektedir.

Evin değerinin tamamı kadar kredi kullanılmamaktadır. Ekspertiz raporundaki değerin yüzde 75’i kadar konut finansmanı verilmektedir. Bu kapsamda kefil istenmektedir. Ancak evin değerinin yüzde 50’sine kadar olan kullanımlar için banka kefil istememektedir. Yani evinizin değeri 100.000 TL ve siz 50.000 TL kredi kullanacaksanız kefil göstermenize gerek yoktur.

Anadolubank 70.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı Detayları

120 ay vadeli 70.000 TL Konut Kredisi için aylık kredi taksidi 1,103.76 TL, aylık faiz yüzde 1,20’dir. Tahsis ücreti kredinin binde beşidir. 70.000 TL için tahsis ücreti 350 TL’dir.

Anadolubank konut kredisi faiz oranları 23 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.