Burgan Bank’tan 48 Ay Vadeli 15.000 TL Taşıt Kredisi!

Hepimiz bir otomobilimiz olsun isteriz. Ancak bunun için yeterli miktarda nakitimizin olmadığı durumlarla karşılaşabiliriz. Bu durumlarda bankalar çeşitli türlerde taşıt kredisi kampanyaları düzenlerler. Uygun faiz, uzun vade ve çeşitli ödeme seçenekleri ile her vatandaş için kredi türleri olur.

Burgan Bank’ta bu kapsamda taşıt kredisi kampanyası düzenledi. 48 ay vadeli ve sabit faizli taşıt kredisi ile müşterilerine çeşitli kolaylıklar sağlayıp, herkesi hayalini kurduğu otomobile kavuşturan banka, hem 0 km taşıt sahibi olmak isteyenlere hem de ikinci el otomobil sahibi olmak isteyenlere kredi imkanı veriyor. Ancak ikinci el taşıt alımlarında bir takım kriterler sunuyor. Bunlardan biri de yaş kriteridir. Sadece 3 yaşına kadar olan otomobil alımlarında taşıt kredisi desteği veriliyor. 3 yaşından büyük olan taşıtlar için kredi verilmiyor.

Örneğin; 2. el alınan bir otomobil için 48 ay vadeli 15 bin Türk Lirası Burgan Bank’ın sunduğu taşıt kredisi almak isteyenler için bankanın uyguladığı faiz oranı yüzde 1,99 olur. Aylık taşıt kredisi ödemesi 458,89 Türk Lirası olur. Taşıt kredisi başvurusu sadece Burgan Bank şubelerinden gerçekleşir. Ayrıca krediye konu olan otomobilin değerinin tamamı kadar kredi desteği verilmez. Kredi için bir takım koşullar mevcuttur. Sıfır otomobillerin değerinin yüzde 75’i kadar, ikinci el otomobillerin değerinin ise yüzde 60’ı kadar kredi verilir.

Burgan Bank taşıt kredisi faiz oranları 13 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/benim-icin/krediler/tasit-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.