ICBC Turkey’den 48 Ay Vadeli Taşıt Kredisi!

ICBC Turkey, hayalini kurduğunuz otomobil için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini avantajlı faiz oranları ve 48 aya kadar uzanan vade seçenekleri eşliğinde temin ederek, rahatlıkla ödeme gerçekleştirmenize olanak sağlıyor. ICBC Turkey’in sunduğu taşıt kredisi kampanyası ile birlikte hem sıfır kilometre otomobiller için, hem de ikinci el otomobiller için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin edebilirsiniz.

Hayalini kurduğunuz otomobil için gerekli nakit  desteğini avantajlı faiz oranları ile temin etmenize olanak sağlayan ICBC Turkey Bankası, hem sıfır kilometre otomobiller, hem de ikinci el otomobiller için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Satın almak istediğiniz aracın sahip olduğu proforma fatura değerini ya da kasko değerini baz alarak temin edebileceğiniz kredi tutarını belirleyen ICBC Turkey Bankası, araç değerinin 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmın yüzde 70’ine kadar taşıt kredisi çekmenize olanak sağlıyorken, 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısmın da yüzde 50’sine kadar taşıt kredisi çekmenize yardımcı oluyor.

ICBC Turkey 10 bin Türk Lirası Taşıt Kredisi Ödeme Planı

ICBC Turkey Bankası’ndan 10 bin Türk Lirası tutarında taşıt kredisi temin etmeniz ve 48 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde aylık uygulanacak sabit faiz oranı yüzde 1,14 olup, taksit tutarlarınız da 285 Türk Lirası olacaktır.

Bu ödeme planı, 30 Temmuz 2017 tarihi itibariyle Kredi360 ziyaretçileri için aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://icbc.com.tr/tr/basvuru/kredi-hesaplama/Kredi-Hesaplama/396/1094/0

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun krediler hakkında bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.