Türkiye İş’ten Evden Eve Ev Kredisi Kampanyası ve Detayları

Yeni ev satın almak isteyen, mevcut durumda evi olan ancak hemen satamayan müşterilerine özel kredi kampanyası düzenleyen Türkiye İş Bankası, uygun faiz oranları ile finansman desteği veriyor.

Evden Eve Ev Kredisi kampanyası adı altında finansman desteği veren Türkiye İş Bankası, müşterilerini ellerinde evi satmalarını beklemeden konut alımlarına yardımcı oluyor. Normal koşullarda ekspertiz raporunun belli bir oranı kadar finansman verilirken, söz konusu kredi kampanyasının yüzde yüzü kadar kredi verilmektedir.

Konut kredisi kampanyasının yararlananların evi satmaları için 6 aylık süre şartı konuluyor. Böylelikle bireyler hem evlerini satabiliyor hem de almak istedikleri yeni evi alabiliyor.

Kredi kullanırken bir takım ücretler isteniyor. Bunlar taşınır ve taşınmaz rehin tesis ücreti, ekspertiz ücreti, tahsis ücretidir.

Müşterilerinin aylık kazançlarına en uygun konut kredisi ödeme planlarını düzenleyen, sunan, müşterilerinin fikirlerini de alarak geri ödeme planları hazırlayan Türkiye İş Bankası, kredi faizinin bir miktarının katkı payı olarak ödenmesi halinde indirimli faiz oranları uyguluyor.

 70.000 TL Konut Kredisi

120 ay vadeli 70.000 TL konut kredisi alımında bireyler sigorta yaptırırlarsa faiz oranı yüzde 1,05 olur, yaptırmazlarsa yüzde 1,10 oranında faiz uygulanır. Sigortalı alımda aylık taksit 1.469,61 TL olurken, sigortasız kredi alımında ise bu tutar 1.504,93 TL olur. Alınan ekspertiz ücreti, hayat sigortası, konut sigortası ve rehin tesis ücreti kişilere ve eve göre değişmektedir.

Türkiye İş Bankası konut kredisi faiz oranları 7 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/ev-kredisi/Sayfalar/ev-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.