Burgan Bank’tan PTT Emekli ve Çalışanlarına Özel Ayda 101 TL Taksitle İhtiyaç Kredisi!

Burgan Bank, maaşını PTT’den temin eden emekliler ve PTT çalışanı olan bireyler için 48 ay vadeye kadar uzanan ödeme planları ile PTT İhtiyaç Kredisi Kampanyası düzenledi.

Burgan Bank PTT İhtiyaç Kredisi Kampanyasında alınabilinecek minimum kredi tutarı 3 bin Türk Lirası, maksimum kredi tutarı 55 bin Türk Lirasıdır. Kredi faiz oranları ise yüzde 1,59’dan başlamaktadır.

Faiz oranları kredi tutarlarına göre farklılık göstermektedir. 3 bin Türk Lirası ile 10 bin Türk Lirası arasında kredi kullanan bireyler için aylık yüzde 1,81 oranında, 10 bin Türk Lirası ile 30 bin Türk Lirası arasında kredi kullananlar için yüzde 1,65 oranında, 30 bin Türk Lirası ile 55 bin Türk Lirasında ise yüzde 1,59 oranında faiz uygulanmaktadır.

Alınan kredi tutarının binde beşinden fazla olmayacak şekilde kredi tahsis ücreti temin edilir. Bu ücret tüm müşterilerden bir kez alınır.  Ayrıca müşterinin yaşı ile kredi vadesinin toplamı ise 80’den fazla olmaması gerekmektedir. Yani 79 yaşında olan bir birey maksimum 1 yıllık, 78 yaşında olan bir birey ise maksimum 2 yıllık ödeme planı oluşturabilmektedir.

PTT İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve kredi ödemeleri tüm Türkiye PTT şubelerinden  gerçekleşebilmektedir.

48 Ay Vadeli 3.000 TL PTT İhtiyaç Kredisi

Sunulan kampanya dahilinde 48 ay vadeli ödeme planı ile 3 bin Türk Lirası finansman alan bireylerin aylık kredi taksitleri  101 Türk Lirası, tahsis ücreti ise 15 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Aylık maliyet oranı yüzde 2,48 ve yıllık maliyet oranı ise yüzde 29,8153 olmaktadır.

Burgan Bank PTT İhtiyaç Kredisi Kampanyası faiz oranları 29 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/benim-icin/krediler/ptt-ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.