Denizbank Emekli Kredi Kampanyası!

Denizbank, tüm emekli müşterilerine özel emekli kredi kampanyası sunuyor.

Denizbank Emekli Kredi Kampanyası!

Denizbank emekli kredi kampanyası faiz oranları yüzde 3,13’ten başlıyor. En uzun vade süresi 36 ay olarak belirlenmiş olup, en kısa vade süresi ise 3 aydır. Aynı zamanda banka şubeleri haricinde başvuru kanalları da bulunmaktadır.

Belgesiz emekli kredisi imkanı sağlayan Denizbank, internet bankacılığı ve mobil bankacılığı aracılığı ile başvuruları kabul etmektedir. Bunun için müşteri numarası ve müşteri şifresinin bulunması gerekmektedir. Uygulamaya ya da internet şubesine giriş yaptıktan sonra başvuru işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir.

Mobil ve İnternet Şubesinden Emekli Kredisi Başvurusu!

Banka şubelerinden emekli kredisi başvurusu yapacakların ise yanlarında gerekli belgeleri getirmeleri gerekmektedir. Emekli maaşını Denizbank’tan alanların yanlarında sadece nüfus cüzdanlarını getirmeleri yeterli olurken, emekli maaşlarını diğer bankalardan alanların ise emekli hesap cüzdanlarını da getirmeleri gerekmektedir.

Anında 55 bin Türk Lirasına kadar kredi imkanı sağlayan banka, kredi üst limitini 65 bin Türk Lirası olarak belirlemiştir. İnternet şubesi ve mobil uygulamadan başvuru yapanlar için üst sınır 55 bin Türk Lirası, banka şubelerinde başvuru yapacaklar için ise üst sınır 65 bin Türk Lirasıdır.

Denizbank emekli kredi kampanyasından 10 bin Türk Lirası temin eden kişiler için 12 ay vadeli ödeme planı düzenlenmesi durumunda aylık kredi ödemesi 1.050,49 Türk Lirası, aylık toplam maliyet oranı ise yüzde 4,7738 olmaktadır. 24 ay vadeli ödeme planı için aylık kredi ödemesi 639,59 Türk Lirası, aylık maliyet oranı yüzde 4,7143, 36 ay vadeli ödeme planı için aylık kredi ödemesi 511,14 Türk Lirası, aylık maliyet oranı ise yüzde 4,6940 olmaktadır.