Emekli Maaşını PTT’den Alanlara Özel Masrafsız İhtiyaç Kredisi TEB’den!

PTT şubelerinden emekli maaşlarını alanlara özel ihtiyaç kredisi veren bankalardan biri de Türk Ekonomi Bankası (TEB)’dır.

Türk Ekonomi Bankası PTT kanalı ile Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan emekli aylıklarını temin eden emekli müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Düzenlenen TEB Jet Kredi Kampanyası ile emeklilere avantajlı koşullar sunulmaktadır.

İhtiyaç kredisi başvuru yapmayı da kolay hale getiren Türk Ekonomi Bankası, sadece nüfus cüzdanı ile başvuru yapma imkanı tanıyor. Bireyler PTT şubelerinden çıkmadan, PTT şubelerinden TEB Jet Kredi Kampanyası başvurusunda bulunabilmektedirler.

TEB Jet Kredi Kampanyası Detayları

Söz konusu kampanyası için minimum ve maksimum temin edilebilinecek kredi tutarı belirlenmiştir. Minimum 1.000 Türk Lirası, maksimum ise 30 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi alınabilinmektedir.  Benzer şekilde minimum ve maksimum vade süreleri de belirlenip, minimum 3 ay, maksimum ise 48 ay vadeli ödeme planları ile kredi ödemeleri gerçekleşmektedir.

Sadece 70 yaşına kadar olan emekli müşteriler söz konusu kredi kampanyasından yararlanabilmektedir. Ve 70 yaşına kadar vadelendirmeler yapılmaktadır. Yani TEB müşterisi 68 yaşındaysa 48 ay vadeli değil, maksimum 24 ay yani 2 yıl vadeli ihtiyaç kredi kullanabilmektedir.

Kredi kapsamında dosya masrafları için ek bir ücret tahsil edilmemektedir. Masrafsız ihtiyaç kredisi sunulmaktadır. Uygulanan faiz oranları ise yüzde 1,55 ve sabit olup, kredi tutarına ve vadeye göre faiz oranları değişmemektedir.

Türk Ekonomi Bankası emeklilere özel ihtiyaç kredisi faiz oranları 28.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.teb.com.tr/kredi-hesaplama/

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.