Denizbank’tan 10.000 TL Okula Dönüş Kredi Kampanyası!

Okulların açılıyor, okul ihtiyaçları başlıyor. Müşterileri okul masraflarını rahat bir şekilde karşılayabilsin diye ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Denizbank, bu kampanyanın adına Okula Dönüş Kredi vermiştir.

Okula dönüş kredi kampanyası faiz oranları yüzde 0,99’dan başlıyor. Uygun faiz oranlı ihtiyaç kredisi sunan Denizbank faiz oranlarını vade sürelerine ve alınan eğitim kredisinin tutarına göre değiştiriyor.

Okula dönüş kredi kampanyası başvurusu hem bankalardan hem de bankanın internet sitesinden yapılabiliniyor. Müşterilerini yormadan onlara anında kredi imkanı sunan banka, azami vade süresini ise 48 olarak belirlemiştir. Başlangıçta bireylerden kefil ya da herhangi bir ek teminat talep edilmiyor. Ancak gerekli görülmesi halinde istenebilmektedir.

10.000 TL Okula Dönüş Kredi Kampanyası Ödeme Planı

10 bin TL eğitim kredisi 12 ay vadeli alındığı zaman yüzde 1,49 faiz uygulanıp, aylık taksit 933 TL’ye tekabül ediyor. 24 ay vadeli kullanımda yüzde 1,44 faiz uygulanıp, aylık taksit 513 oluyor. 36 ve 48 ay vadeli kullanımlarda ise yüzde 1,39 faiz uygulanıp, aylık taksitler sırası ile 372 ve 304 TL oluyor. 10 bin TL eğitim kredi için 50 TL tahsis ücreti alınıyor. Ayrıca sigorta yapılması talep edilip, bunun için de ayrı bir ücret alınıyor. Ancak bu ücretin hesaplamaları müşteriden müşteriye göre farklılık gösteriyor.

Denizbank okula dönüş kampanyası faiz oranları 11 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/ihtiyac-kredileri/okula-donus-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.