Denizbank’tan 3.000 TL Hoşgeldin Kredi Kampanyası!

Önceki dönemlerinde hiç kendi bankasından kredi almamış müşterilerine özel Hoş Geldin Kredi Kampanyası sunan Denizbank, müşterilerine aynı zamanda uygun ödeme planı desteği de vermektedir.

Denizbank Hoşgeldin Kredi Kampanyası Detayları!

Denizbank Hoşgeldin Kredi Kampanyası faiz oranları yüzde 2,68’ten başlamaktadır. Faiz oranları hem kredi tutarı hem de vade süresine göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Kredi vadesi için belirlenen en uzun süre 36 aydır. 36 aydan daha uzun vadeli ödeme planı düzenlenmemektedir. Kredi ödemeleri kişilerin bütçelerine göre yapılmaktadır. Aynı zamanda kampanya dahilinde 55 bin Türk Lirasına kadar kredi verilmektedir. 55 bin Türk Lirasından daha yüksek tutarda kredi verilmemektedir.

Kefilsiz kredi imkanı sağlayan banka, sadece nüfus cüzdanı ile gelen müşterilerinin kredi başvurularını kabul etmektedir. Ancak gerekli görülmesi durumunda kişilerden kefil istenmektedir.

Denizbank’tan 3.000 TL Hoşgeldin Kredi Kampanyası!

Denizbank hoş geldin kredi kampanyası kapsamında 12 ay vadeli 3 bin Türk Lirası alan kişilerin aylık kredi ödemesi 305,29 Türk Lirası, aylık toplam maliyet oranı yüzde 3,9769, yıllık maliyet oranı ise yüzde 47,7229 olmaktadır.

3 bin Türk Lirası 36 ay vadeli geri ödeme planıyla alındığında aylık taksit 141,88 Türk Lirası, aylık maliyet oranı yüzde 3,9014, yıllık maliyet oranı ise yüzde 46,8170 olmaktadır. Bankanın dosya masrafları için tahsil ettiği ücret 15 Türk Lirasıdır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 13 Eylül 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/ihtiyac-kredileri/hosgeldin-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini