Ziraat Bankası’ndan 120 Ay Vadeli Ortak İşyeri Kredi Kampanyası!

Ziraat Bankası, yatırım yapma için ortak iş yeri almak isteyenlere uygun faiz oranları ile Ortak İşyeri Kredi Kampanyası düzenledi.

Kira geliri sağlamak, ilerleyen dönemler içi şimdiden yatırım yapmak isteyenlere 120 ay vadeli Ortak İşyeri Kredi kampanyası düzenleyen Ziraat Bankası, aylık düzenli geliri olan ve bunu belgeleyebilen en az 2 kişi ve en fazla 5 kişi olmak üzere ortak iş yeri alımları için kredi imkanı sağlıyor.

Müşterilerinin satın almayı düşündükleri iş yerinin ekspertiz değerinin maksimum yüzde 75’ine kadar finansman imkanı veren banka, ortak olanlarda birine, bir kaçına ya da hepsine kredi kullanımı imkanı vermektedir. Banka, krediye konu olan gayrimenkul üzerine ipotek tesisi koyar. Müşteriler kredi ödemelerini bitirdiğinde ipotek tesisi kalkar. Ek belgeler başlangıçta istenmese de yapılan değerlendirmelerden sonra ek teminatlar talep edilebilmektedir. Kredi ödemeleri boyunca ise hayat sigortası, konut sigortası ve zorunlu deprem sigortası zorunlu olarak yapılması gerekmektedir.

Ziraat Bankası ortak iş yeri kredi kampanyası başvuruları sadece banka şubelerinden yapılıp, başvuru sırasında bireylerden eksiksiz doldurulmuş başvuru formu, ortakların her birinin nüfus cüzdanları, gelir belgeleri ve krediye konu olan gayrimenkulün tapusu istenmektedir.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.