Denizbank’tan Ayda 167 TL Taksitle Anında Kredi!

Denizbank, anında başvuru imkanı ile birlikte müşterilerine özel avantajı faizli ihtiyaç kredisi sunuyor.

Denizbank ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,65’ten başlıyor. Faiz oranları kişilerin ödeme planlarında tercih ettikleri vade süresine göre değişkenlik gösteriyor. 3-12 ay arasındaki ihtiyaç kredisi ödeme planlarında yüzde 1,65 oranında, 12-24 ay arasındaki ödeme planlarında yüzde 1,72 oranında, 24-48 ay arasındaki ödeme planlarında ise yüzde 1,78 oranında faiz uygulanmaktadır.

Anında ihtiyaç kredisi başvurusunda 20 bin Türk Lirasına kadar, şubelerden yapılan başvurularda ise 55 bin Türk Lirasına kadar kredi verilmektedir. Anında kredi başvuruları bankanın web sitesinden, internet ve mobil şubesinden yapılmaktadır. Anında kredi başvurularında banka ilk olarak kredi taleplerini incelemektedir. Kredinin onaylanması durumunda ise bireyler şubelere davet edilmektedir. Direkt olarak şubelerden başvuru yapacak bireylerin ise kredi kapsamında istenilen belgeleri getirmeleri gerekmektedir. Anında kredi onayında yine bu belgelerin getirilmesi talep edilmektedir. Belgeler ise şunlardır; kişilerin nüfus cüzdanları, gelir durumlarını gösteren doküman ve adres teyiti için ikametgah belgesidir.

Anında 5.000 TL Kredi

Denizbank anında 5.000 TL kredi alacak ve 48 ay vadeli ödeme planı düzenlenmesini talep edecek kişilerin aylık kredi taksidi 167,55 TL olmaktadır. Geri ödenecek toplam kredi tutarı 8 bin 042,54 TL’ye tekabül etmektedir. Dosya masrafları için temin edilen kredi miktarının en fazla binde beşi kadar kredi tahsis ücreti alınır. 5 bin TL için kredi tahsis ücreti 25 TL olmaktadır.

Denizbank anında ihtiyaç kredisi faiz oranları 21 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.