QNB Finansbank’tan 3 Ay Ertelemeli Anında İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

QNB Finansbank, uygun taksit ve 3 ay ertelemeli ödeme imkanı ile ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,28 ile yüzde 1,73 arasında müşterilerinin kredi notlarına göre değişiklik göstermektedir.

İhtiyaç kredisine anında başvuru ile anında temin etme imkanı sağlayan banka, çeşitli kanallar ile olanaklar vermektedir. Bireyler T.C. kimlik numaralarını yazıp 5030 numaralı hatta mesaj atarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler. Buna ek olarak bankanın internet ve mobil şubelerinden de başvurular gerçekleşmektedir. Kredinin onaylanması durumunda banka şubelerine gidilmesine gerek kalmamaktadır. Banka anında müşterilerinin hesaplarına finansmanlarını aktarmaktadır.

QNB Finansbank Kredi Ödeme Tablosu Örneği

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kapsamında 10 bin Türk Lirası QNB Finansbank 3 ay ertelemeli imkanından yararlanmak isteyen bireyin kredi notu maksimum düzeyde ise ödeyeceği faiz oranı yüzde 1,73, minimum düzeyde ise yüzde 1,28 olmaktadır. Faiz oranları %1,28 , %1,32 , %1,49 , %1,59 , %1,69 ve %1,73 olarak değişiklik göstermektedir. 48 ay vadeli yüzde 1,73 faiz oranı ile alınan kredide aylık ödeme 331 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Banka, 52,5 Türk Lirası kadar da kredi tahsis ücreti almaktadır.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranları 09.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.qnbfinansbank.com/krediler/ihtiyac/kredikolay-ihtiyac/finansbank-ihtiyac-kredisi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.