Denizbank’tan Uygun Faizli Bayram Kredisi Başvurusu ve Tüm Detayları!

Kurban Bayramına özel kredi kampanyası düzenleyen bankalardan biri de Denizbank.

Denizbank aylık yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranları ile Kurban Bayramına özel kredi kampanyası sunuyor.

Tüm müşterileri aile ziyaretleri, tatil, alışveriş ve benzeri gibi tüm nakit ihtiyaçlarını karşılayabilsin diye bankanın sunduğu kredi kampanyasından yararlanmak için anında başvuru olanağı da sağlanıyor. Anında bayram kredisi başvurusu Denizbank internet sitesinden yapılıyor. Bunun kredi kampanyasının bulunduğu kategoriye girmek, başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmak ve gerekli işlem adımlarını takip etmek gerekiyor. Kredinin onaylanması durumunda ise bankaya gidip finansman anında alınabiliniyor.

Azami kredi ödeme süresi 48 ay olup, faiz oranları tercih edilen vadeye ve kredi tutarına göre farklılık gösteriyor. 12 ay kadar olan ödemelerde yüzde 0,99 oranındadır. 10 bin TL ve üzeri kredilerde ise 12 aya kadar olan kredilerde ise yüzde 1,49 oranındadır.  12-24 ay arası yüzde 1,44 oranında, 24-48 ay arasında yüzde 1,39 oranında faiz uygulanmaktadır. Faiz oranları kişi özelinde de farklılık gösterebilmektedir. Bunun için banka şubelerine gidilmesi gerekmektedir.

Banka maksimum kredi limitini de belirlemiştir. 55 bin TL’ye kadar bayram kredisi alınabilinmektedir.

Denizbank 10.000 TL Bayram Kredisi Detayları

10 bin TL bayram kredisi alındığında ödeme tutarları vadeye göre değişmektedir. 12 aylık ödeme planında aylık kredi ödemesi 933 TL, 24 ayda 513 TL, 36 ayda 372 TL, 48 ayda ise 304 TL olmaktadır. Kredi için ayrıca kredi tahsis ücreti alınır. Bu ücret tüm kredilerde, vadelerde ve tüm müşterilerde sadece bir kez alınır. Kredi tutarının binde beşine tekabül eden tahsis ücreti 10 bin TL için 50 TL’dir. Tahsis ücretine vergi ödemeleri dahil edilmez.

Denizbank Bayram Kredisi faiz oranları  25 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/ihtiyac-kredileri/kurban-bayrami-kredisi/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.