Denizbank’tan Uygun Ödeme Planları ile 70.000 TL Konut Kredisi!

Denizbank, uygun faiz oranları ile ev almak isteyenlere 25 yıla kadar uzayan ödeme planları ile konut kredisi sunuyor.

Denizbank konut kredisi faiz oranları müşterilerinin tercih ettikleri ya da müşteriler için düzenlenen en uygun konut kredisi ödeme planlarına göre farklılık gösteriyor. 60 aya yani 5 yıla kadar olan ödeme planlarında yüzde 1,30 oranında faiz uygulayan banka, 61 ay ile 120 ay arasındaki ödeme planlarında yüzde 1,35 oranında, 121 ay ile 300 ay arasında ödeme planlarında ise yüzde 1,37 oranında faiz uygulamaktadır. Faiz oranları piyasadaki faiz dalgalanmalarından etkilenmeyip, müşteri özelinde değişiklik gösterebilmektedir.

Bireylerin alabilecekleri konut kredisinin tutarı satın alınacak olan evin ekspertiz raporundaki değerine göre farklılık göstermektedir.  Ekspertiz raporundaki değerin yüzde 80’i kadar kredi imkanı sağlayan banka, ortalama olarak 700 Türk Lirası değerinde de ek olarak ekspertiz ücreti almaktadır. Ekspertiz ücreti satın alınması planlanan evin bulunduğu konuma ve evin metrekaresine göre değişiklik göstermektedir.

Denizbank konut kredisi başvurusu ise 2 farklı kanaldan yapılabilinmektedir. Bunlar banka şubeleri ile bankanın resmi internet sitesidir. Bankanın internet sitesinden hızlı kredi başvurusu yapılabilinmektedir. Ancak bu ön başvuru niteliği taşıyıp, kredi onayı durumunda bireylerin banka şubelerini ziyaret etmeleri gerekmektedir.

70.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

Denizbank 300 ay vadeli konut kredisi kapsamında 70 bin Türk Lirası tutarında finansman temine den bireyler için 25 yıl vadeli ödeme planı düzenlendiğinde aylık kredi taksit tutarı  975,46 Türk Lirası, yüzde 1,37 faiz oranı ile vade sonunda ödenecek toplam tutar ise 292 bin 637,37 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır.

Konut sigortası, hayat sigortası ve DASK yapılması zorunlu olup, bu sigortaları bireyler banka aracılığı ile yaptırmaları halinde faiz oranlarında yüzde 0.02 oranında indirim söz konusu olmaktadır.

Denizbank konut  kredisi faiz oranları 9 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/mortgage-kredileri/deniz-mortgage.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.