Albaraka Türk’ten 48 Ay Vadeli 20.000 TL Finansman!

Ülkemizde katılım bankacılığı alanında hizmet veren Albaraka Türk Katılım Bankası, avantajlı ödeme planlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Albaraka Türk Katılım Bankası İhtiyaç Kredisi

Beyaz eşyadan mobilyaya, televizyondan bilgisayara, tatilden tüm bireysel harcamalara kadar finansman imkanı sağlayan Albaraka Türk, 48 ay vade imkanı sağlıyor. Bireyler kredi taksitlerinin ödemelerini isterlerse her ay eşit tutarlı, isterlerse de 2 ayda bir, 3 ayda bir ya da değişen taksit tutarları ile yapabilmektedirler.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın tüketici finansmanında uyguladığı kar payı oranı yüzde 2,10 olarak belirlenmiştir. Kar payı oranı sabit olup, alınan kredi tutarı, vade süresi ve ödeme planı yöntemine göre değişkenlik göstermektedir. Ancak kişilerin kredi notuna göre kar paylarında değişiklik olabilmektedir. Finansman başvurusu banka şubelerinden gerçekleşmektedir. Bu esnada da bireylerin yanlarında T.C. kimlik numaralarının yazılı olduğu kimliklerini, gelir durumlarını gösteren belgeyi ve ikametgah belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

Albaraka Türk’ten 48 ay vadeli geri ödeme planıyla 20 bin Türk Lirası finansman alan bir kişi için uygulanan kar payı oranı yüzde 2,10 olurken, aylık kredi ödemesi 722,91 Türk Lirası, geri ödenecek toplam tutar ise 34.700 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Aylık maliyet oranı yüzde 2.55, yıllık maliyet oranı yüzde 35.21 olmaktadır. Banka 100 Türk Lirası dosya masrafı ücreti tahsil etmektedir. Bu ücretin içine banka sigorta muamele vergisi dahil değildir. Aynı zamanda finansman kapsamında alınabilecek azami tutar ise 250 bin Türk Lirasıdır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 29 Temmuz 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.albaraka.com.tr/dayanikli-ve-yari-dayanikli-tuketici-finansmani.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.