ICBC Turkey’den Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi!

ICBC Turkey bankası oldukça ekonomik ihtiyaç kredisi ürünü ile birlikte tüm nakit ihtiyaçlarınıza çözüm sunmayı hedefliyor. Banka, 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri sunuyor.

Avantajlı faiz oranları ile birlikte eğitim masrafları, evlilik masrafları, tatil masrafları, sağlık masrafları, tadilat masrafları, seyahat masrafları gibi tüm nakit gerektiren ihtiyaçlarınıza çözüm üreten ICBC Turkey, ödemelerinizi 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile şekillendirmenize olanak sağlıyor.

Yeni yıl öncesinde oldukça avantajlı faiz oranları ile birlikte ihtiyaç duyulan nakit desteğini ihtiyaç kredisi ürünü ile birlikte çözüme kavuşturmanıza olanak sağlayan ICBC Turkey, düzenlediği kampanya sayesinde ekonomik bir şekilde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini çözüme kavuşturmanıza yardımcı olurken, başvuru aşamasında yanınızda nüfus cüzdanınızın, gelir belgenizin ve ikâmet adresinizi gösteren belgenin yanınızda bulunması gerekiyor.

ICBC Turkey 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

ICBC Turkey’den temin edeceğiniz 10 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 36 ay vade seçeneği ile ödeme planı talep etmeniz halinde banka tarafından uygulanacak aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,33 olurken, ödeme yapılacak eşit taksit tutarı 367,33 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

ICBC Turkey Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları 16 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin ziyaretçileri için aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.icbc.com.tr/tr/sizin-icin/detay/Ihtiyac-Kredisi/416/11/0

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilir, hem bütçeniz, hem gelir durumunuz, hem de ihtiyacınız olan nakit miktarına göre en uygun kredi ürünü hakkında tercihinizi belirleyebilirsiniz.