Eğitim Harcamaları için Ziraat’ten 15.000 TL Kredi!

Ders çalışmak sizden ihtiyaçlarınızı karşılamak bizden diyen Ziraat Bankası, tüm eğitim harcamaları için 3 yıla kadar uzanan ödeme planı imkanı ile finansman desteği sağlıyor.

Eğitim kredisi kampanyası düzenleyen Ziraat Bankası, tüm okul, üniversite, kurs, dershane gibi eğitimler için finansman imkanı sağlıyor. 3 yıla kadar ödeme planı sunan banka, yüzde 1,32 oranında faiz uyguluyor. Sabit faizli eğitim kredisi sunan banka, müşterilerinden kredi kullanımı için şahsi ya da maddi teminat talep ediyor. Ayrıca kredi ödemelerinde hayat sigortasının yapılması zorunlu olup, sigorta ödemeleri kişilere göre değişiyor. 18 yaş altında ve geliri olmayan kişilere eğitim kredisi verilmeyip, başvurular yalnızca banka şubelerinden yapılıyor.

Eğitim kredisi başvurusunda bireylerin eğitime ait proforma fatura, nüfus cüzdanlarını ve gelir belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Kişilerden ek belge talebinde bulunabilinip, yine kefil de istenebilmektedir. Kefil istenmesi durumunda kefillerin de nüfus cüzdanlarını ve gelir belgelerini getirmeleri gerekiyor.

15.000 TL Eğitim Kredisi ve Ödeme Planı

Ziraat Bankası’ndan 3 yıl vadeli ödeme planı ile 15 bin TL eğitim kredisi alan kişilerin aylık kredi ödemesi 549,90 TL olurken, 2 ve 1 yıl vadeli ödeme planlarında aylık kredi ödemesi 756,19 TL ile 1.382,41 TL olmaktadır. Vade sonunda ödenecek toplam tutarlar ise sırası ile 19 bin 796,44 TL, 18 bin 148,50 TL ve 16 bin 588,87 TL olarak hesaplanmaktadır.

Ziraat Bankası eğitim kredisi faiz oranları 28 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.