Emekli Maaşlarını Türkiye İş Bankası’na Taşıyanlara Özel Kredi!

Emekli aylıklarını Türkiye İş Bankası’na aktaranlara özel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen banka, kolay ödeme seçenekleri sunuyor.

Emekli maaşlarını 3 ayda bir alanlara 3 ayda bir ödeme ihtiyaç kredisi, ayda bir alanlara ise ayda bir ödemeli plan düzenleyen Türkiye İş Bankası, emekli müşterilerine destek oluyor.

Aynı zamanda uygun faiz oranları uygulayarak en uygun ihtiyaç kredisini vermeyi hedefleyen ülkemizin en köklü bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası, yüzde 1,50 oranında faiz uyguluyor.

Bireylerin yapmaları gereken tek şey maaşlarını Türkiye İş Bankası’na aktarmaktır. Kredi başvurusunda ise ihtiyaç kredisi başvuru formu, T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu sürücü belgesi, nüfus cüzdanı ya da pasaporttan biri, SGK kaydı olmayan yahut geliri doğrulanamayan bireylerin gelir belgesi, emekli tanıtım belgesi ve hesap cüzdanı getirilmesi yeterli olmaktadır. Başvurular Türkiye İş Bankası şubelerinden yapılmaktadır. Kredi değerlendirmeler yapılıp, gerekli belgelerin getirilmesi sonucunda onaylandığında emekli bireylerin vadesiz hesaplarına kredi tutarları yatırılmaktadır.

Krediye ilişkin olarak dosya masrafları dahilinde tahsis ücreti alınmaktadır. Tahsis ücretine vergiler de dahil edilmektedir. Bu ücret kredi tutarının binde beşi oranı kadardır. Tüm ödeme süresince bir kez tahsil edilmektedir. Hayat sigortası yaptırmak isteyenlerin ödeyecekleri sigorta ücreti bireylerin yaşlarından cinsiyetlerine, aldıkları kredi miktarında kredi ödeme süresine göre niteliklere göre farklılık göstermektedir.

Türkiye İş Bankası emeklilere özel ihtiyaç kredisi faiz oranları 27.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.isbank.com.tr/TR/fiyatlar-ve-oranlar/urun-ve-hizmet-ucretleri/Sayfalar/urun-ve-hizmet-ucretleri.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.