Şekerbank’tan Çocukların Eğitimleri için Kredi Kampanyası!

Şekerbank, çocuklarını eğitim masraflarını karşılayamayan, çocuklarını daha iyi okullara göndermek, dil eğitimleri aldırmak ve benzeri gibi ihtiyaç durumları için Çocuk Eğitim Kredisi Kampanyası düzenledi.

Şekerbank çocuk eğitim kredisi kampanyası faiz oranları yüzde 1,60 ile yüzde 1,62 arasında değişmektedir. 24 aya kadar olan tüm ödemeler için yüzde 1,60 oranında faiz, 24’ten 36 aya kadar olan tüm ödemeler için yüzde 1,61 oranında ve 36 ay ile 48 ay arasındaki ödemeler için yüzde 1,62 oranında faiz uygulaması gerçekleştiren Şekerbank, müşterilerine kolaylıklar sağlamaktadır. Müşterilerinin gelir durumlarına en uygun olan ödeme planları ile tüm çocuklara destek olmak, eğitimlerinden eksik kalmamaları için yardımcı olmaktadır.

48 ay vadeli ödeme seçeneği ile 30 bin Türk Lirası tutarında Şekerbank Çocuk Eğitim Kredisi kampanyası dahilinde finansman almak isteyenlerin aylık kredisi ödemesi 966,11 Türk Lirası, faiz ödemesi ise yüzde 1,62’dir. Kredi tahsis ücret, vergi ve fonlar dahil edilerek 157,50 Türk Lirası değerinde toplam masraf ücreti alan banka, kredinin yüzde 0,5’i kadar kredi tahsis ücreti almaktadır. Alınan tüm diğer masraflar dahilindeki ücretler bireylerden bir kez alınmaktadır.

Şekerbank Çocuk Eğitim Kredisi Kampanyası faiz oranları 11.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredileri/cocuk-egitim-kredisi

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.