Ev Almak İsteyenlere Odeabank’tan Müthiş Kredi!

Odeabank, konut kredisi ürünü ile birlikte herkesin kendi evine sahip olabilmesi adına ihtiyaç duyduğu nakit desteği avantajlı konut kredisi faiz oranları ve 120 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde temin etmesine olanak sağlıyor.

Daha güzel bir eve taşınmak ya da yatırım amacı ile bir konut satın almak; hedefiniz, hayaliniz hangisi olursa olsun, Odeabank oldukça avantajlı faiz oranları ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize, aylık gelir durumunuza ve talep edeceğiniz kredi tutarına göre en uygun ödeme planlarını oluşturarak olanak sağlıyor.

Kredi başvurusu aşamasında satın alacağınız konutun ekspertiz değerinin belirlenmesi için satın almak istediğiniz konutun tapu fotokopisinin, kredi başvurunuz için de nüfus cüzdanınızın, gelir belgenizin ve ikâmet ettiğiniz adresi gösteren belgenizin yanınızda bulunması Odeabank tarafından kredi başvurusunda talep edilen belgeler arasında yer alıyor.

75.000 TL Odeabank Konut Kredisi Ödeme Planı

Odeabank’tan hayalini kurduğunuz eve sahip olmak adına talep edeceğiniz 75 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi ürünü için 72 ay vade seçeneği ile ödeme planı oluşturmanız halinde banka tarafından uygulanacak aylık sabit konut kredisi faiz oranları 1,40 olurken ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı bin 660,10 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapılacak miktar ise 119 bin 527,38 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Odeabank ihtiyaç kredisi faiz oranları 16 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin ziyaretçileri için aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilir, hem bütçeniz, hem gelir durumunuz, hem de ihtiyacınız olan nakit miktarına göre en uygun kredi ürünü hakkında tercihinizi belirleyebilirsiniz.