Anadolubank’tan 10 Yıl Vadeli 85.000 TL Konut Kredisi!

Anadolubank, 10 yıl vadeye kadar olan ödeme planları ile müşterilerinin aylık gelirlerine en uygun konut kredisi sunuyor.

Anadolubank konut kredisi faiz oranları yüzde 1,50’dir ve sabittir. Faiz oranları alınan konut kredisi tutarına ya da düzenlenen ödeme planı süresine göre değişiklik göstermemektedir. Ancak bankanın faiz oranlarında kişi özelinde değişiklik yapabilmek hakkı bulunmaktadır.

Anadolubank konut kredisinden yararlanacak kişiler satın almayı planladıkları evin yüzde yüzü kadar kredi kullanamamaktadırlar. Kredi kullanımı için ilk aşamada satın alınması planlanan evin ekspertiz raporu oluşturulmaktadır. Ekspertiz raporundaki evin değerinin yüzde 75’i kadar finansman desteği verilmektedir ve bu kapsamda da kefil istenmektedir. Ancak ekspertiz raporundaki evin değerinin yüzde 50’si kadar kredi kullanacak kişilerden banka kefil istememektedir. Ayrıca kredinin teminatı için de kişilerin DASK, konut ve hayat sigortası yaptırmaları gerekmektedir. Sigorta ödemeleri ise kişiden kişiye göre, evden eve göre değişiklik göstermektedir.

Anadolubank konut kredisi başvurusu banka şubelerinden yapılmaktadır. Başvuru sırasından kişilerin satın alacakları evin belgeleri ile birlikte nüfus cüzdanlarını, ikametgah belgelerini ve gelir belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Aynı şekilde kefillerin de bu belgeleri getirmeleri istenmektedir.

85.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

Anadolubank’tan 10 yıl vadeli ödeme planı ile 85 bin TL tutarında konut kredisi alan kişilerin aylık kredi ödemesi yüzde 1,50 faiz oranı ile bin 531,57 TL olarak hesaplanmaktadır. Vade sonunda ödenecek toplam tutar ise 183 bin 788,90 TL olmaktadır. Kredi dosya masrafları için banka 85 bin TL’nin yüzde 0,5’i kadar tahsis ücreti almaktadır. Bu ücret x TL olarak hesaplanmaktadır. Alınan bir diğer ücret ise ekspertiz ücretidir. Ancak bu ücret evin bulunduğu lokasyona ve evin metrekaresine göre değişiklik göstermektedir.

Anadolubank konut kredisi faiz oranları 31 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://isube.anadolubank.com.tr/ibanking/open.html?firstPage=INDIVIDUAL_LOAN_RATES.js&loginPage=WEB_PAGE_LOGIN.guiml&language=tr

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.