ING Bank’tan 8 Yıl Vadeli 50.000 TL Konut kredisi!

ING Bank, müşterilerinin aylık bütçelerini baza alarak en uygun ödeme planlarını düzenleyerek onları hayallerini kurdukları evlere kavuşturuyor.

ING Bank uygun faizli konut kredisi sunuyor. Konut kredisi azami vade süresi 120 ay olarak belirlenip, faiz oranları ise yüzde 1,08’den başlıyor. Faiz oranları ödeme sürelerine göre değişiklik gösteriyor. Kredinin yüzde 0,5’i kadar dosya masrafları için, ekspertiz ücreti ve ipotek tesisi ücreti tahsil ediliyor. Ekspertiz ücreti ile ipotek tesis ücreti konuta göre değişirken, tahsis ücreti bir kez alınıp, kredi tutarına göre değişiyor.

Eşit, ara ara ve eşit ana para kredi ödeme seçenekleri ile kolaylıklar sağlanıyor. Müşterilerin bütçelerine göre ödeme planları düzenlenip, yine bütçeye göre kredi veriliyor.

8 Yıl Vadeli 40.000 Türk Lirası için Ödeme Planı

8 yıllık ödeme planı ile 50 bin Türk Lirası konut kredisi alındığında uygulanan faiz oranı yüzde 1,12 olup, aylık taksit ortalama 850 Türk Lirasına tekabül ediyor. 50 bin Türk Lirası kredi alabilmek için konutun değerinin en az 66 bin 500 Türk Lirası olması gerekiyor. Konutun değerinin yüzde yüzü kadar kredi desteği verilmiyor. Bu kapsamda tahsis ücreti ise 250 Türk Lirasına tekabül ediyor.

ING Bank konut kredisi faiz oranları 24.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/konut-kredisi

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.